![]() |
Cytuj:
ja też z non pvp plx i co z tego skoro 120 + rp i 140+ ms na pvp ? Nie wypowiadaj się. |
ja teraz niegram na pvp ale grałem i powiem że black skull jest dobrym pomysłem po 1 kiedyś dostawało się bana na tydzień a jak się skończył to i tak miało się red skulla tylko tyle że z red skullem można było nawalać a z black nie ma przerąbane. no tylko większe lvle z dobrą gildią i kolegami/koleżankamija widziałem 9 lvl black skulla i se spokojnie expil itp tylko eskortowali go jakieś 100 lvle.
|
Black Skull ssie wolałbym bana
|
Cytuj:
takze naleza mu sie przeprosiny |
@up
187 ek ;p |
jeden z czterech, zastanów się
jeśli tego nie wiem nie znaczy to, że mam go przepraszać, przecież to nie moja wina, że nie napisał tego w panelu użytkownika oceniam po tym co widze nie po domysłach, więc jestem sprawiedliwy, a nie wysłannikiem cienia, którego chcesz najwidoczniej ze mnie zrobić |
Luki_Asen to nooob z non pvp,nie sluchajcie go!
|
Cytuj:
|
lepiej bylo z banami. poszliscie pk w teamie to byla mala szansa ze wbijesz bana(nie za kazdym razem dostawales fraga, chyba ze byles jakims pro evul super zajebistym pekerem, ze tylko czekales by dobic i cieszyc sie jakims fragiem), a teraz fraga dostaje ostatnie xx osob ktore zadalo dmg? niewiem dokladnie ile osob..
na pvp gram od 7.92, mam wlasny pk team od 8.1 i widze roznice jakie sa w pk. |
pff, bana sie miało na 7 dni a tego skulla na 45 i co jest lepsze ? <dzieci nob-pvp nie wypowiadajcie sie plax>
|
Bo ty jesteś jebniety wolisz bana na tydzien > miesiac i deleta nie?
Dla mnie to lepiej bo masz black skulla zamiast bana i zawsze mozesz poskilowac/porobic mlvl a nawet expić z nim (tutaj zalezy wsumie jakie masz plecy ;p) ale nie lepszy ban gdzie na tydzien/miesiac gdzie potem jeszcze masz RSa |
ty jesteś "jebnięty"
za jednego bana nie ma się delete więc morda -.- a jak ktoś używa bota i ma bana i można mieć delete to jego problem więc łaskawie zamknij pysk |
A ty jestes debil i naucz sie czytac ze zrozumieniem. KRETYN
|
@up
dokladnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiesz, przecież jesteś taki pro ivul -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie chce mi sie z tobą gadać ;( |