![]() |
Gratki dla nowych modów.
|
Cytuj:
zaglada to chyba = zagłada po polskiemu nie ? a co do tematu gratulacje i zycze powodzenia nowym modkom |
Cytuj:
Gdyby Tibia miała polskie znaki to tam nazwał bym się Zagłada, a skoro nie ma to trudno, trzeba było użyć Zaglada. Na tibia.pl chciałem mieć taki sam nick co w Tibii. |
No i (cenzura) do (cenzura) ;) . (cenzura) jak mogliście tak (cenzura) (cenzura) to zrobić , (cenzura) wam !!!! ;) :P X(
|
Gratulacje dla nowych modków ... w końcu będzie jakiś często na ircu :D
BTW Cytuj:
|
GRATZ!
Dopiero co dostali moc a jusz mnóstwo tematów zamkniętych i zaraz nie będą mieli co robić :P. Szkoda, że ja nie zostałem wybrany, widać 1 miesiąc to raczej a mało ;) |
no cóż moge powiedzieć... cyba tylko standardowe:
CONGRATUFUCKINGLATIONS!!!!!! szczególnie dla Fanfiego i Gimlego (kolejność alfabetyczna)- mam nadzieje że bedziecie krzewić nawyk wstępowania ludzi na IRC. BTW. Fanfi, pojaw sie na kanale bo musze Cie dopisać do L, tylko jeszcze musisz sie zarejestrować (jeżeli jeszcze nie jestes). MatKus tez Cie moze dopisac :) (jakby mnie nie bylo) |
@Czkowron: Człowieku jak masz dawać takie posty to lepiej się zatkaj i nie hańb naszego miasta. Długo cię znajdę i twoje postacie?
@Szatan-zg: wiesz w miesiąc mozna się wykazać kompetencją i zaangażowaniem godnym Moderatora, ale jest wielka konkurencja.... która jest na forum od początku. |
To teraz propouje drugi konkurs na operatorqw :D
|
Good luck boys :)) :P
|
joł joł joł!
Witam nowych moderatorów :)
P.S. kiedy bedzie druga edycja konkursu? :) a moze zrobić by jakiś konkursik w którym mozna by wygrać opa na kanale Irca? co wy na to? ;) POZdrawIAm |
Ale pisaliscie ze osoby z upomnieniem nie moga zostac moderatorami, a gimli syn.... dostalem upomnienie w temacie 3600. Jak to?
Edit by Gimli: upomnienie zostalo skasowane juz dawno temu |
Noo Zaglada zaskoczyles mnie :) dawno mnie nie był w świecie tibii i nic nie wiedziałem o wyborach ^^
sam bym chętnie w nich wystartował ale cóż nie można mieć wszystkiego i być wszędznie nie? Gratz dla wszystkich wyróżnionych życzę owocnej pracy i czujnego oka :) |
to jak ... ?? kiedy druga edycja konkursu ??
|
Cytuj:
|
I co się dziwić.
Cytuj:
Przecież tacy użytkownicy są doświadczeni no nie? |
Cytuj:
Topic: Moderatorzy są całkiem spoko; nie mam zastrzeżeń. Co prawda na początku szaleli i prześcigali się w dawaniu upomnień, kasowania postów i zamykania tematów (przynajmniej tak to wyglądało), ale myślę, że się wyrobią i wszystko będzie pracowało należycie :) |
Cytuj:
Rotfl... jest wiele użytkowników forum, którzy mają więcej postów odemnie, np. nawigator. |
Nawigator to ma dużo postów, ale czasem ma problemy z kulturą osobistą (a kiedy ktoś inny przeklnie czy coś to on pierwszy go zgnębi:D).
Nie można powiedzieć kto ma najwięcej postów bo to się zmienia, ale Magus, Zagląda i Fanfi nie są raczej w ścisłej czołówce - żaden nie ma 250 postów. Ale mogą to nadrobić - kiedy Gremlin został moderatorem od reszty ekipy, która zajmowała pierwsze miejsca dzieliło go dosyć dużo postów, a teraz jest drugi. Chcemy nowych wyborów na moderatorów?? To wszyscy bez wyjątku piszcie bezsensowne tematy, wtedy będą potrzebni nowi, ale ponieważ to wy będziecie pisać bez sensu, tylko ja będę kandydatem i ja zostanę nowym modem:P. |
Ja uwarzam za wybór słuszny, modowie nigdy się nie mylą :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |