Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany
(Post 2588325)
Z ciekawości wpisałem "hasło" w tzw. "szukajce" i już na pierwszej stronie były chyba z 3 tematy właśnie o tym...
Co ja o tym po raz enty myślę? To, że na forum.tibia.com ponoć codziennie są tematy właśnie o tym, a tutaj średnio raz na tydzień, jak nie więcej. Za każdym razem autor tematu jest mieszany z błotem przez dużą rzeszę użytkowników, którym wcale się nie dziwię.
A dlaczego tak jest? Pomysł do bani, bo keyloggery i tak to wyłapią, skoro byłoby pisane zwykłą klawiaturą. W dodatku większość po prostu by się strasznie denerwowała przy wpisaniu już nie wiadomo, którego z rzędu hasła. Nawet jeśli byłaby to opcja do wyłączania/włączania, to i tak tylko kilka % ludzi by tego używało, (zwykle tych naiwnych, którzy by myśleli, że to ich obroni przed hackiem...)
|
gdybyś miał hasło "tibja jest do bani" zapewne kej loger by to wyłapał!
@Co o tym myślicie? Moze macie inne pomysły?
Pierwszy z nich o którym trąbili ludzie z n-pvp aby na ciała nie dało się rzucać m-wali i innych syfów, Cipsoft? udaje że nie słyszy.
Drugi z nich odnośnie tego całego "serwer loga" pomysł jest bardzo dobry wykonanie bezsensu, dlaczego? Ja nie mam pojęcia po co na tym kanale wyświetlane jest np Ile mi zostało mfów, run, tam jest taki spam że ludzie expiący masowo z ava/gfb/grana nic nie widzą i muszą potem szukać i przewijać do góry jaki loot był.
po 1 mfy i runy powinny byc pokazywane na Diflu
po 2 powinna być opcja żeby np zablokować zadawane hity oraz zadawane nam bo przecież i tak każdy je widzi na ekranie!
|