![]() |
Czy ktoś próbował tego na lvl 40?
|
Cytuj:
|
Do wszystkich: Do tej misji nie trzeba nic na PACCU.
Dziękuje za uwagę, Cedric |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na moim serwie gdzie jest plaga boterow nose ring stal 150 k, w sumie dobrze ze juz nie gram w Tibie. To sie staje coraz gorsze, nie dlugo beda zamienic nose ringa za bohy.
|
Cytuj:
Wszędzie się zmieniają ceny, to kurde normalne. |
Cytuj:
|
Gdzie mogę znależć spoiler/rozwiązanie tego questa?
Może ktoś z użytkowników forum byłby miły napisać mi co zrobic aby mieć możliwość zabicia foxa. : ) |
Cytuj:
|
Takie pytanie... Liczy się każdy ubity rodzaj minosa (archer, mage itp.) czy tylko zwykłe?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja bym sie chcial dowiedziec czy na 100% dostaje sie nose ringa? Wszyscy co go zabili go dostali? Bo chodzily plotki ze niezawsze bedzie lecial nose ring...
|
Póki co ring leci zawsze :) I mam nadzieję, że to się nie zmieni :cup:
|
Cytuj:
Poki co jestes pewny w 100 % juz ze na FACC jest ta cala misja z questowym foxem,i leje go noobem na FACC bo mialem 29 sorka juz 1.2k minosow ubitych =] |
Heh - trochę szkoda, że ten quest na 5k mino jest tylko do 40 levela. W moim wypadku niestety albo trafię kiedyś na bosa, albo kupię nose ringa. A tak na marginesie, to ten quest pojawia się w quest logu ?
|
Cytuj:
Popros kogos z rl moze jakiegos nooba maja to Ci pozycza :D |
@up
Mam jakieś noob hary na 20-30 levelach, więc może któregoś dnia zrobię. |
Cytuj:
@topic Żeby zacząć misje trzeba mieć 40 lvl lub mniejszy i wykonany quest z tibia tales "To Outpost a fox". Gdy już mamy completed piszemy do Budrika hi > mission >yes . Od tej pory mam misje na zabicie 5k minosów. Liczy się każdy rodzaj minosów. Gdy zabijemy minosy trzeba złożyć raport budrikowi. Od tej pory mamy dostęp do tp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |