Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Orinental:Dziki Szum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=217194)

Glodek 07-07-2009 23:05

@up

A rób sobie ale z takim podejściem nie myśl że z chęcią będziemy je oglądać ;]

@bodajze 3x up do czuczu
Haha :D Twoja historyjka rozbawiła mnie bardziej niż 95% fake'ów z tego forum xd

Arashel 07-07-2009 23:12

Szkoda mi czasu na rozpisywanie się o tym gównie...
Powiem tylko tyle: To ssie...

Maniak69 07-07-2009 23:12

Abrakadbra!
Wow.
Najs, 10\10.
Zadowolony? myślę, że poprzednicy wymienili ,,zalety" tego fake'a.

Mikes1 07-07-2009 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noradin (Post 2591381)
panowie up@
A wy kto? Spamerzy w moim temacie xD?

Łohoho a ty kto? Żartowniś? :O

Fake ssie bo superhero tak jak mówiłem.

czuczu20 07-07-2009 23:48

Cytuj:

Nie obchodzi mnie to że wołacie:
Nie rup jusz plix! Ja robiem lepsze od ciepie! nup oneone!!!11
A rób sobie ile wlezie ale nie publikuj ich tutaj ,jak mają być na takim poziomie. Takie eksperymenty wsadzaj se do "Niedokończone Fake'i" choć nawet i tam z krytyki się nie wybronisz ,więc zostaje ci opcja wsadzania każdego twojego nowego fake'a do takiego fajnego Koszyczka ,który znajdziesz u siebie na pulpicie.

Cytuj:

Przeczytałem poradnik Cloya i robię fake bo tego chce!
Przeczytałeś ten poradnik i nadal robisz takie fake'i? Coś tutaj ściemniasz.
Btw. Jeśli takie robienie fake'ów sprawia ci frajdę to ja nie wiem z jakiej planety się urwałeś ,bo to ani estetyczne ,ani warte czasu.

Gallade 08-07-2009 09:04

Shuashuashua wszedłem do tematu :p
Ok teraz ostra krytyka:
1. Magiczne kwiatki firmy OSRAM chronią miecz oczojebnym światłem
2. Skoro była ochrona, jak wyciągnął miecz?
3. Wszyscy UP, ten atak z miecza to nie jest jakiś promień! Nie widzicie, że to jest pasta Colgate z niebieskimi kryształkami?
4. Wielgachne lokacje
5. Dlaczego np. ''złodziej'' z lewej strony u góry patrzy na drzewo a nie na ''Chidero''? Czyżby mieli tylko same plecy?
6. Błagam, odpuść sobie...

DK-LOG.911 08-07-2009 09:16

Cytuj:

Wszyscy UP, ten atak z miecza to nie jest jakiś promień! Nie widzicie, że to jest pasta Colgate z niebieskimi kryształkami?
Racja! Wiedziałem, że to mi coś przypomina.

Cytuj:

Dlaczego np. ''złodziej'' z lewej strony u góry patrzy na drzewo a nie na ''Chidero''? Czyżby mieli tylko same plecy?
Pozwoliłem se zaznaczyć ich "pola widzenia":

http://img19.imageshack.us/img19/540/sss3lolxd.png

Fajnie, że go widzą ;)

Shivek 08-07-2009 12:05

DK loool xD
ROFL
HUASHASUASHU...
Ten efekt wygląda jak czerwony zmutowany wąż z niebieskimi kropami.

Koper of Drawno 08-07-2009 12:48

A mi się podoba i w ogóle 10/10 bo lepszego nie zrobie. Plix naucz mnie tych efektów błagam Cię bo tak plx?

Glodek 08-07-2009 12:53

No a ja nie wiedziałem co to jest... No w sumie jak się przyjrzeć to rzeczywiście pasta kolgejt ;d

SpokoMala 08-07-2009 13:10

zrob efekty poruszania sie :)) i reszte tak jak wymienili
Pozdrawiam ;**

Noradin 08-07-2009 14:01

Ok,podsumuję moje błędy:
Superman
Colgate
Pojawiam się i znikam
Obrazki wielkości piramidy Cheopsa
Pusto

Co poprawię:
Superman
Nauczę się efektów
Pojawiam się i znikam
Obrazki
Pusto

izerius 08-07-2009 14:27

@up

Tak trzymaj ^^

Noradin 08-07-2009 14:44

Nowy Part! Zapraszam do oglądania!

Gallade 08-07-2009 14:53

Nie dawaj partów w 1 poście bo tam może być max 3Mb i wkońcu zabraknie ci miejsca.
A więc tak:
-nie lubię pasków życia i hitów. Przecież człowiek nie dostaje po np. 30 i mu zostało tyle i tyle. Człowiek dostanie mocno i mdleje lub umiera.
-znów klony nieco się pojawiają znikąd. Skoro dajesz już tibijskie efekty, mogłeś dać efekt np. visa.
-mniejsze obrazki, ale znów pusta lokacja.
A tak to nawet spoko... ale znów pewnie fabuła typu ''przygody dwóch przyjaciół''

czuczu20 08-07-2009 14:54

Przeczytałem i radzę nie iść w moje ślady.
1.Pusta Mapka znowu ,no to naprawdę poprawiłeś się... (patrz 4. posty wyżej)
2.Bohater spotyka nieznajomego Marco ,który nigdy na oczy nie widział bohatera i od razu z nim do pojedynku staje (przemyślane)
3.Zaczyna się walka , obaj próbują się podlizać przeciwnikowi
4.Walka przebiega jak by to była gra Pokemon ,utwardza mnie to w przekonaniu widząc nazwy ataków
5.W końcu nasz bohater wygrywa mając pełny pasek hp ,choć wcześniej trochę stracił (Ah te kody)
6.Nagle Marco zobaczył jaki to Pan-Pokemon jest super the best chce się podlizać mu i namówić by go wziął jako bagaż.
7.Fabuła leży i prosi o pomstę do nieba.

Nie widzę tu jakiegokolwiek postępu.

Pacz_knight 08-07-2009 14:56

O ja pierdziele! Niewiem czemu, ale te "dzikie klony" zkojazyly mi sie z narutardowego jetixu - "cienisty klon dżutsu!11!11" -.-"
Kolejna sprawa to wnioski ktore zekomo sam wyciagnoles. Niby wszystko ladnie, bo wiesz co robisz zle i na dodatek wypisales co jest do poprawki, ale tego nie robisz! Fake nadal utzymuje puste lokacje i jest durnowaty.
Myslalem ze jestes troche bardziej rozgarniety, ale nadzwyczajnie sie mylilem...
Ocena: 1,5/10

Shivek 08-07-2009 14:57

Cytuj:

Ok,podsumuję moje błędy:
Superman
Colgate
Pojawiam się i znikam
Obrazki wielkości piramidy Cheopsa
Pusto
Dodaj OTS Map Edytora

Noradin 08-07-2009 15:01

Hehe... Oj się zdziwisz,bo nie taka jest fabuła ;p Co do obrazka do błędów to poprawię [same zielone nicki,nad pustością pracuję,będę dawał efekty przy czarach]

Czuczu20@
1.Pusta Mapka znowu ,no to naprawdę poprawiłeś się... (patrz 4. posty wyżej) [Pracuję nad tym -.-]
2.Bohater spotyka nieznajomego Marco ,który nigdy na oczy nie widział bohater i od razu z nim do pojedynku staje (przemyślane) [Margo jest strażnikiem mostu]
3.Zaczyna się walka , obaj próbują się podlizać przeciwnikowi [Ty masz jakieś upośledzenie do podlizywania?]
4.Walka przebiega jak by to była gra Pokemon ,utwardza mnie to w przekonaniu widząc nazwy ataków [A jak miałem to zrobić? Utevo res?
5.W końcu nasz bohater wygrywa mając pełny pasek hp ,choć wcześniej trochę stracił (Ah te kody) [Miecz daje zdolność regeneracji [drugi obrazek w 1 parcie,ponadto każdy ma zdolność samoregeneracji]
6.Nagle Marco zobaczył jaki to Pan-Pokemon jest super the best chce się podlizać mu i namówić by go wziął jako bagaż. [Nie jako bagaż lecz jako pomagiera,a po za tym jeśli go pokonał ma prawo opuścić stanowisko strażnika i zostać jego pomagierem]
7.Fabuła leży i prosi o pomstę do nieba. [Rozwinie się]

Shivek 08-07-2009 15:07

Cytuj:

7.Fabuła leży i prosi o pomstę do nieba. [Rozwinie się]
Twoje fabuły są do niczego, wiem że po naszych komentach na pewno skończysz robić fejka po tygodniu.

Następnym razem użyj cytuj, bo napisałem na początku jakieś brednie i miałbym przejechane.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23.