![]() |
na przykladzie tych trolli mozna by zrobic tak ze jak masz ten "wymagany lvl" to mozesz zrobic 3 razy jak masz 2 kategorie czyli od 50-90 to mozesz zrobic to tylko 2 razy a jak masz postac w 3 kategorii czyli 90+ to mozesz to tylko raz wykonac wtedy bylo by i fair i zdobycie rang bylo by jakies realne a nie zabic 25X 2000 hydr i 25 bossow
|
90+ może wykonać 50 tasków. Każdą (prawdopodobnie) misje da się powtarzać. U nas na hibernie jeden koleś zrobił już 30 tasków na samych sea serpentach chyba, a i gdy zabijesz 2k jakichś potworów to chyba ma się potem już mniej do zabicia tak jak z tymi necro u Lurgiego czy jak mu tam ;D
|
Powiedzcie mi jak knight ma zabic 2000 hydr razy 25 to to daje 50000 hydr.
zastanowcie sie czy jest to uczciwe dla knightow.... |
Dlatego dali możliwość bicia sea serpentów żeby było sprawiedliwie? Pomyśl chwile.
|
Cytuj:
|
Gracze 90+ ktorzy zabili odpowiednią ilość potworków (ex. 2k hydr) dostaja za taska 3pkt a nie 1. A z bossem to juz są 4pkt. Tak więc podział tasków jest jak najbardziej sprawiedliwy moim zdaniem...
Z tibia-wiki.net Cytuj:
|
może mi ktoś podpowiedzieć gdzie w Svargrond znajdę bossa Ice Golemów? Bo szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się szukać, a mam takowego do zamordowania... :P
PS. sorki że trochę zmieniłem temat waszych rozważan ale jakby nie było to jest związane z gościem(NPC) którego imie widnieje w temiacie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |