Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gry mmo...A nasze umysły? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=217899)

Puii 22-07-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2605293)
A co z poznawaniem innych ludzi? Poznalem wielu swietnych ludzi przez MMO.

>świetnych

śmiech

Marna_Prowokacja 22-07-2009 22:56

ja tez chociaz wiekszosc to bezmozgi. a szukanie przyjaciol w grze internetowej traci mi brakiem rl lajf.

Rocket Slayer 22-07-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marna_Prowokacja (Post 2605378)
ja tez chociaz wiekszosc to bezmozgi. a szukanie przyjaciol w grze internetowej traci mi brakiem rl lajf.

Bullshit, możesz sobie znaleźć znajomych z województwa itp... kto wie kogo możesz poznać?

Marna_Prowokacja 22-07-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2605387)
Bullshit, możesz sobie znaleźć znajomych z województwa itp... kto wie kogo możesz poznać?

mozesz ale mi samo szukanie ich traci nolajfem.
mi wyglada na to ze ci ktorzy szukaja nie maja ich we wlasnym srodowisku wiec chca sobie stworzyc nowe.

/ glupie wieczorne rozkminy wiem.

Arenthor 23-07-2009 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marna_Prowokacja (Post 2605378)

Ja proponuje ci skończyć z tym ,, brakiem rl lajf " bo to już się nudne robi.

sphinx123 23-07-2009 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marna_Prowokacja (Post 2605447)
mozesz ale mi samo szukanie ich traci nolajfem.
mi wyglada na to ze ci ktorzy szukaja nie maja ich we wlasnym srodowisku wiec chca sobie stworzyc nowe.

Raczej znajomych w mmo poznaje się przy okazji grania, to nie jest priorytet.

Marna_Prowokacja 23-07-2009 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2605709)
Raczej znajomych w mmo poznaje się przy okazji grania, to nie jest priorytet.

nie dla wszystkich. ale tak powinno byc. znajomi z gry niech pozostana znajomymi z gry.

@2up
jak cie sie nudne robi to nie czytaj.

Frapper 23-07-2009 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marna_Prowokacja (Post 2605999)
nie dla wszystkich. ale tak powinno byc. znajomi z gry niech pozostana znajomymi z gry.

@2up
jak cie sie nudne robi to nie czytaj.

czyli spotkac sie paczka z gildi nie mozna?

Giorio 24-07-2009 00:00

Parę dobry lat temu, właśnie w tibii, poznałem trochę ludzi z którymi nie raz byłem na piwie. Choć co prawda straszne debile ale przynajmniej można było się uśmiać. Ogólnie fajna sprawa spotkać kogoś z kim trzymamy kontakt przez internet ale trzeba pamiętać, że w necie czai się pełno popaprańców.

Frapper 24-07-2009 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Giorio (Post 2606213)
Parę dobry lat temu, właśnie w tibii, poznałem trochę ludzi z którymi nie raz byłem na piwie. Choć co prawda straszne debile ale przynajmniej można było się uśmiać. Ogólnie fajna sprawa spotkać kogoś z kim trzymamy kontakt przez internet ale trzeba pamiętać, że w necie czai się pełno popaprańców.

Tibia srednia wieku <14, glupie dzieci.
WoW - wiekszosc ludzi 24+, zonaci, dzieciaci, normalnie pracujacy. Porzadni i fajny ludzie(nie mowie tu o hardcorowych raidowcach/farmerach nolife ale o normalnych ludziach).

Sozemego 24-07-2009 01:28

Jeszcze raz powtórzyłbyś wyrażenie 'nieustanna gra' albo samo słowo 'gra' to bym sie chyba powiesil ;[

(nie czepiam sie błedu z punktu widzenia samego języka, ale dlatego, ze to brzmi jak jakas prawie podprogowa propaganda)

edit: @down
juz posmiac sie nie mozna bo zaraz ci zycza smierci :P

Ameriov 24-07-2009 03:35

Cytuj:

Tibia srednia wieku <14, glupie dzieci.
WoW - wiekszosc ludzi 24+, zonaci, dzieciaci, normalnie pracujacy. Porzadni i fajny ludzie(nie mowie tu o hardcorowych raidowcach/farmerach nolife ale o normalnych ludziach).
Chyba 10 Druidy w Carlin albo 5lvl na Rooku obok studni :S. Akurat teraz średnia wieku to spokojnie 16-18+, nie 14-. Dawno nie spotkałem w Tibii 13 latka.
co jednak nie zmienia bardzo stanu rzeczy, bo i tak większość z nich to kretyni.
WoW... No co racja to racja.

@...
Jak komuś przeszkadza, że inni spotykają się ze znajomymi z gry to niech sami tego nie robią,
ale bynajmniej ja nic złego w tym nie widzę. Nieznajomą dziewczynę na imprezie poderwiesz
a pół-znajomego z internetu spotkać nie można? Wtf.

@autor
Z łaski swojej, dopisz jeszcze raz "nieustanna gra" aby pan nade mną skończył swój marny byt.
Chociaż powieszenie się to dla niego nie wystarczająca kara. Może byś się tak utopił w kałuży?

~A/.

Puii 24-07-2009 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2606298)
Chyba 10 Druidy w Carlin albo 5lvl na Rooku obok studni :S. Akurat teraz średnia wieku to spokojnie 16-18+, nie 14-. Dawno nie spotkałem w Tibii 13 latka.
co jednak nie zmienia bardzo stanu rzeczy, bo i tak większość z nich to kretyni.
WoW... No co racja to racja.

@...
Jak komuś przeszkadza, że inni spotykają się ze znajomymi z gry to niech sami tego nie robią,
ale bynajmniej ja nic złego w tym nie widzę. Nieznajomą dziewczynę na imprezie poderwiesz
a pół-znajomego z internetu spotkać nie można? Wtf.

@autor
Z łaski swojej, dopisz jeszcze raz "nieustanna gra" aby pan nade mną skończył swój marny byt.
Chociaż powieszenie się to dla niego nie wystarczająca kara. Może byś się tak utopił w kałuży?

~A/.

Pomijając osoby podające się za 16 latków, może i średnia będzie miała 16-18.

Naiwność.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49.