![]() |
Cytuj:
śmiech |
ja tez chociaz wiekszosc to bezmozgi. a szukanie przyjaciol w grze internetowej traci mi brakiem rl lajf.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mi wyglada na to ze ci ktorzy szukaja nie maja ich we wlasnym srodowisku wiec chca sobie stworzyc nowe. / glupie wieczorne rozkminy wiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@2up jak cie sie nudne robi to nie czytaj. |
Cytuj:
|
Parę dobry lat temu, właśnie w tibii, poznałem trochę ludzi z którymi nie raz byłem na piwie. Choć co prawda straszne debile ale przynajmniej można było się uśmiać. Ogólnie fajna sprawa spotkać kogoś z kim trzymamy kontakt przez internet ale trzeba pamiętać, że w necie czai się pełno popaprańców.
|
Cytuj:
WoW - wiekszosc ludzi 24+, zonaci, dzieciaci, normalnie pracujacy. Porzadni i fajny ludzie(nie mowie tu o hardcorowych raidowcach/farmerach nolife ale o normalnych ludziach). |
Jeszcze raz powtórzyłbyś wyrażenie 'nieustanna gra' albo samo słowo 'gra' to bym sie chyba powiesil ;[
(nie czepiam sie błedu z punktu widzenia samego języka, ale dlatego, ze to brzmi jak jakas prawie podprogowa propaganda) edit: @down juz posmiac sie nie mozna bo zaraz ci zycza smierci :P |
Cytuj:
co jednak nie zmienia bardzo stanu rzeczy, bo i tak większość z nich to kretyni. WoW... No co racja to racja. @... Jak komuś przeszkadza, że inni spotykają się ze znajomymi z gry to niech sami tego nie robią, ale bynajmniej ja nic złego w tym nie widzę. Nieznajomą dziewczynę na imprezie poderwiesz a pół-znajomego z internetu spotkać nie można? Wtf. @autor Z łaski swojej, dopisz jeszcze raz "nieustanna gra" aby pan nade mną skończył swój marny byt. Chociaż powieszenie się to dla niego nie wystarczająca kara. Może byś się tak utopił w kałuży? ~A/. |
Cytuj:
Naiwność. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |