![]() |
Pomysl ile bossow juz padlo a ile jest golden helmetow, wiec jednak nie jest to taki latwy sposob :)
|
Cytuj:
"dlaczego on ma, a ja nie? |
Cytuj:
|
pozyjemy - zobaczymy B)
nie ma co gdybac, na razie jest 1 i jest git bo mamy go my :D |
Cytuj:
To samo tyczy sie itemow, kiedys nie bylo tylu rarów na serwerach, baaa, itemki z farków były "rarami". A teraz? Teraz kazdy ma co chce. Czasy sie zmieniaja, CipSoft zatrudnia debili co potrafią wszystko zniszczyć. |
No, zanosi się na to że zbieram ekipę i lotnę sobie taki też :) Bez względu na to jak rzadko to spada :)
|
...
Robicie afere bo ktos lootnol g helmet , ( wkoncu ) juz mi sie nie chce czytac co tam piszecie ... nie podoba sie nie grajcie proste ... a ze teraz duzo jest h lvl to tez dobrze niech se graja i robia !!
|
Tak btw, jakby ten temat nie powstał to nikt by nie sapał, że znowu rarek.
Co do hełma, z tego co wiem inq bossy są masowo huncone przez graczy a dopiero teraz spadł hełm, czyli nie jest tak źle, jak było wcześniej, że z co 2 ghaza g bootsy. |
Gratulacje : D
co do dzieci ktore pieprza ' zal , teraz rl to ots ' jebnicie sie w lby te puste bo nic tam nie macie retardy ;x po co wtedy by blyyl itemy na ktore mozna tylko patrzec na stronach www ? dobra n/c polacy tak maja ze sa i beda dziecmi bo zazdroszcza ludzia i tlye ; * |
Cytuj:
|
No no.... Gz za zlocenie :D
Ale cipsoft już tak udupił tą tibie, że szkoda pisać :confused: Ehh niedługo nie będzie żadnego klimatu.... |
Edit sorka moj blad zle zobaczylem :p
Gz kasku xd |
Gdzie mozna zobaczyc helmet?
|
Nie mówcie, że w to uwierzyliście...
|
|
:)
moge sie zapytac gdzie jest słowo "a bag" w zielonym tekście, który pokazuje loot? :)
|
Wierzysz we wszystko co jest napisane na wiki?
|
Cytuj:
|
Perfidny fake. :baby::baby:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |