Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Recon w akcji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218481)

Elitek70 30-07-2009 09:29

To ma byc Recon? Gildia na filmie nazywa sie Reverto Vox (bry), a gildia Recon jest na Celescie, nie na Neranie...

DzejDzej 31-07-2009 20:54

Hie hie, teraz Cipsoft zamierza dodac war system, także na non-pvp. Ciekawe jak ogarną kozacy z non-pvp jak przyjdzie co do czego.
Nie mogę się doczekac filmiku z ob na npvp.

Btw jestem ciekaw jak Cipsoft sobie wyobraża ob na npvp z tymi dziesiątkami noobów, których zabic nie można x.X

Herb 01-08-2009 00:21

No cóż, jak już ktoś wcześniej wspomniał, zawsze coś może pójść nie tak,a czasem jeden zły ruch to nieudana akcja

~

Rybzor 01-08-2009 12:07

Chyba już mogli byście dać se siana z tym flame warem, bo w końcu wpadnie tu jakiś moderator i zamknie temat. (a przy odrobinie szczęścia zapoda jeszcze pare warnów/banów).

@down
Może być. Aczkolwiek nie obyło się bez sztucznej poprawy statystyki.

Vanhelsen 01-08-2009 16:50

na 109 postów 85 (77%) poszło do kasacji (w większości z warnem za spamm/offtop/flamewar)
Gratuluję udanego offtopu i flamewaru. Nagrody rozdane, zwycięscy zostali wyłonieni, mam nadzieję, że się teraz tutaj uspokoicie.

Ufocznik 01-08-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanhelsen (Post 2613179)
na 109 postów 85 (77%) poszło do kasacji (w większości z warnem za spamm/offtop/flamewar)
Gratuluję udanego offtopu i flamewaru. Nagrody rozdane, zwycięscy zostali wyłonieni, mam nadzieję, że się teraz tutaj uspokoicie.

Te ostrzezenia za obydwa moje posty to chyba jakis zart. W dodatku kiepski. Nie wiem czemu zostaly zakwalifikowane jako "spam/offtop", skoro odnosily sie do ogolnej dyskusji w tym temacie. Ogarnij sie czlowieku, jestem na tym forum dluzej niz ty (to moje drugie konto) i akurat jedyne co mi w glowie to nabijanie postow i spamowanie. Tym bardziej, ze moje posty na pewno nie byly biedniejsze w tresc niz np. te:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jednorogi_Mustang (Post 2609799)
Nie dal się !!
Wytrwały walczył do końca!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adziox (Post 2610113)
Po co kłócicie sie o jakąś noobowska gildie z nonpvp lol...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2610307)
robicie z tych ludzi Bóg wie kogo

I jeszcze poprosze o uzasadnienie dlaczego autor tego posta:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2612982)
Chyba już mogli byście dać se siana z tym flame warem, bo w końcu wpadnie tu jakiś moderator i zamknie temat. (a przy odrobinie szczęścia zapoda jeszcze pare warnów/banów).

nie dostal warna, przeciez ten post to kompletny offtop, nie odnosi sie w ogole do filmu, o ktorym jest ten temat.
Albo warnuj konsekwentnie, albo daj sobie siana czlowieku, bo jako moderator jestes zalosny.

@ON TOP, zebys sie nie mial do czego przyczepic

Ale super filmik, no akcja normalnie przednia, a zobaczcie co sie dzieje w 3:45! No normalnie masakra, pierwszy raz widze cos takiego na oczy. Dziekuje autorowi tego tematu z calego serca, ze udostepnienie tego filmu o jakze porywajacej tresci. Wciaz nie moge wyjsc ze zdumienia po zobaczeniu tego co sie stalo w 4:15! No po prostu majstersztyk! Wiecej taki filmow i wielkie gz!

*Carlsberg 01-08-2009 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanhelsen (Post 2613179)

Żałosna dziwka.

Askaral 01-08-2009 20:03

Dokladnie, jak juz cos robic to porzadnie proponuje warna wszystkim offtopujacym ludzikom w tym mnie i panom up tez \o/

co do filmu to hmmm, nie ogladalem wpadlem tylko napisac posta.

Artur0 01-08-2009 20:53

@Ufocznik
Ja dostałem za 3 moje posty także nie martw się. Ja tak samo dołączyłem się to dyskusji nie wiem za co te warny

@topic
Filmik słaby bywały lepsze w wykonaniu reconu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36.