![]() |
A ja na moim lapku z zintegrowaną kartą i 1gb ramu mogę sobie tylko o tym co wy mówicie pomarzyć i w cichości serduszka włączyć sobie pasjansa albo fife 06 ;[.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mecze obecnie Baldurs Gate 2 i czekam na Dragon Age( jak bedzie po czesci tak dobry jak BG, to napewno ta gra bedzie hitem). Szkoda tylko ze bede musial zakupic sie w grafe :D Potem pewnie kolo gwiazdki Starcraft 2.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Od wczoraj gram w Mirror's Edge. Bardzo dobra gierka.
|
Cytuj:
Btw skoro to temat o grach to może od razu tu zadam pytanie: Za ile i jakiej firmy polecacie kierownice? Nie musi kręcić się 720 stopni, parzyć kawy itp. |
Po przesiadce z najnowszego CoD'a na najnowszego MoH'a czuję zawód i to ogromny. Nie dość, że trzeba nabijać lvl, żeby lepiej celować (z tego, co zrozumiałem), wyżej wymienione jest do dupy, to na dodatek pod koniec misji zawiesiłem się na ścianie O_o Wypieprzyłem tego samego dnia, co odpaliłem.
Co mogę polecić: pewnie grałeś w Bioshocka? Miodna gierka. Polecam również połupać w starocie i chwycić Dungeon Keeper, którego ktoś już niedawno wymienił. Mirrors Edge natomiast jest zbyt krótkie i mocno średnie. Nie zachwyciło mnie. Bardziej przypadło mi do gustu wspinanie w AC, niż w ME. |
Co wy gadacie. Imho ME to gra roku 2008 (wtedy była już na konsoli), jest po prostu cudowna ; d. Na szczęście to trylogia, a ME2 zostało już potwierdzone, oczywiście bez konkretnej daty.
|
Coś czuje że trylogia Mass effecta wejdzie do mojego top3 crpgegów.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zagrałem też w The Last Remnant, jRPG od Square Enix. Powiem, że to naprawdę kawał świetnej gry, przyjemnie się pyka, fajne walki (ofc w systemie turowym), całkiem ciekawa fabuła. Nie ma dużo jRPGów na PC, ale jak już się jakiś trafi, to jest naprawdę świetny, Polecam tę grę. |
Gelt, co do kierownicy to polecam Momo Racing Force od Logitecha. Porządnie wykonana i gra się przyjemnie.
Odnośnie Assassin's Creed mam identyczne odczucia jak Tompior, po którejś misji z kolei strasznie wieje nudą. Liczę, że fabułę w dwójce poprawią. Tu już znacznie bardziej podobał mi się Mirror's Edge. CoD5 i MoH:Airborne też nic ciekawego nie prezentują. Z FPSów wolę już CoDa 4 i starego Battlefielda 2142. Natomiast, co do gier ogólnie, póki co już od pół roku króluje u mnie Grid, który chodzi zdumiewająco dobrze jak na mój komputer. Na chwilę obecną dużo nie gram, będzie nowy sprzęt to może w coś popykam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Oooo tak, Heroes 3 zawsze pozostanie w mojej pamięci (:
Ostatnio naszła mnie chęć na Gothica, nie wiem tylko czy I czy II (z dodatkiem). Pomóżcie :( |
@Que:
Przecież Messiah to badziew straszny :P |
Ja mam ostatnio ochotę na jakąś grę, w której jest fajny system magii. Jak na razie przychodzi mi na myśl tylko Arcanum (16 szkół magii rox ; D)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |