![]() |
Cytuj:
To sie popisales znajomoscia Tibii, kolego. Temat mozna skonczyc, pozakazales tylko ze nie masz pojecia o tej grze a chcesz cos na sile zmieniac. papa. |
Ten pomysł z broniami jest zupełnie do kitu !
Gdy przeczytałem ze chcialbys wiencej , to mnie ciarki przeszly....;( Chceż zeby kazdy gracz miał inną broń !? Prosze o zamknięcie tematu bo niema on sensu. Do kosza z nim ! |
CipSoft tylko liczy kasy za PACCa, no bo dlaczego każdy następny up jest gorszy od poprzedniego? :s Więc co oni mają się martwić czy jakiś axe to club albo coś innego - wisi im to :o Only €uros, €uros & €uros :d
@down: Ło matko, już 'żartnąć se nie można' xD Nie wydaje mi się, każdy coraz bardziej przypomina OTS, najlepsza była 7.6 i mogli tak zostawić, jedynie sprite'y zmieniać :s |
Cytuj:
|
Ech... nie bronie, tylko broń!
Jak słyszę lub widzę wyraz "bronie" to mi się rzygać chce, broń w liczbie poj. zarówno jak i w mnogiej!!! Ludzie, jesteśmy Polakami więc mówmy po polsku!!! |
Cytuj:
w takim razie o co wydzierasz swoją jadaczke ?X( |
Cytuj:
Chcesz, przez "sz" Więcej, przez "ę" Nie "pomysł z broniami", tylko "pomysł z bronią" Broń w liczbie poj. Broń w liczbie mnogiej. Jak masz problem z ortografią to wpierw napisz w wordzie lub za pomocą mozilli. Błędy ortograficzne to nie pokemoniaste pismo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |