Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Drastyczny spadek poziomu basha. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219008)

Yafls 07-08-2009 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2617601)
Większość wypowiedzi tutaj jest taka sama jak na bashu - żałosna.... gorzej niż żałosna... niech ktoś zamknie ten temat.

Większość =//= Całość

dążymy do poprawy, więc nie należy zamykać, tylko wyciągnąć wnioski

Koszyk 07-08-2009 01:13

Cytatami zajmuję się ja. Dodaje takie które mnie bawią w jakiś sposób.

Wkleje wam niektóre oczekujące cytaty i 70-80% dodawanych jest właśnie na podobnym poziomie...

Cytuj:

18:19 Daqne [32]: 3 massivi earthy ujebalem ;x
18:24 Jeerod Tris [161]: xD
18:24 Jeerod Tris [161]: gzgz
18:33 Daqne [31]: kurwa mac

Cytuj:

22:18 Oblakany Lowca Orkow [9]: POSTRAFIAM FSZYTKICH POLAKUFF

Cytuj:

13:24 Arne tiger [8]: jak zrobic runke
Cytuj:

Na Trade

13:48 Austhunka [249]: szukam dziwczyny co sie rucha bez przyczyny

Cytuj:

13:54 Matisz Polski [12]: szukam domu
Cytuj:

12:59 Lord'Paulistinha [448]: kurwa zajebie stara wyejbalem sie na froscie kurwa dziwka pizda szmata tibia pl jebie gownem kurwo szmato pizdo
To wydaje mi się, że te które akceptuję są w miarę w porządku. Naprawdę śmieszne cytaty zdarzają się raz na tydzień. Dodaję coś żeby było coś nowego, a nie że później będzie temat w stylu "czemu tak rzadko są dodawane cytaty?"

Zdecydujcie się czy chcecie jakiekolwiek cytaty średniej klasy ale w miarę często, czy wolicie parę dobrych cytatów raz na miesiąc.

Pan i Wladca 07-08-2009 01:22

Takie nieśmieszne te cytaty :<

Koszyk 07-08-2009 01:32

No właśnie... oto chodzi, że ludzie próbują wrzucać byle gówno i myślą, iż to się dostanie na cytaty... To że są dodawane cytaty jakie są bo MNIE bawią na swój sposób ale nie mówię że są to cytaty wysokich lotów, a naprawdę chciałbym dodawać takie które będą bawić nie tylko mnie ale was również, nie mniej jednak poziom dodawanych cytatów naprawdę nie jest zachwycający.

Np. po śmierci Michaela Jacksona zalała mnie fala cytatów w stylu

"Michael Jackson has left the party" i mnie to np. nie bawi, a najgorsze było to, że dodawali i było ok. 50 takich cytatów, no to proszę was...

LoluU$ 07-08-2009 02:25

tylko dlaczego skopiowano nazwe od normalnego basha?

bash.org.pl > tibia bash cos tam...

Bylo trzeba strzelic "cytaty tibia" czy cokolwiek innego, a solidnej wartosci Basha nie ruszac w spokoju.

/

Cytaty sux = Koszyk sux :cup:

Gelt 07-08-2009 03:26

A co, ten nie jest normalny? Tak samo nieoryginalny więc nie widzę problemu.

Faytah 07-08-2009 06:04

koszyk*
bylo dodac moje z lustrem btw. signed with nooger czy jak to sie pisze gardze caspem ale niech ma w zlotoryji zyje bez mcdonalda i telewizji to chociaz na tibia.pl go popre

Dr. Omader 07-08-2009 11:30

Zostawię dla potomnych, bo te teksty noggera to jest rotfl wakacji :D

Lolus - oryginalny bash to bash.org i koniec. Więc jak już chcesz zabłysnąć znajomością strony, która wszyscy znają to przynajmniej wiedz o czym mówisz :)

Od tego macie opcje głosowania, że jak się nie podoba to dajecie minus i koniec :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24.