![]() |
Pomysł idiotyczny, wykonanie fatalne.
1/10 |
=]
E tam chrzanisz fajne jest mi sie chociaz podoba moze czcionka nie ta i wykonanie nie za dobre ale pomysl oryginalny i ciekawy =] oby tak dalej moze z nieco polepszona grafika ;) See Ya =]
|
Nie bialdolić bo zrobił drugi wedugł moim wskazuwek i wyszedł mu całkiem nieźle.
|
powiem jeszcze raz ... fajne ;) rób więcej !
Sir Patologia: Poprostu musiałeś dać tego posta do podpisu ... musiałeś :D :D . |
Usterka ale malutka
Sluchaj w tibii niemzesz napisac np. ąćóńę itp. a w tym fake bylo to :baby: oki to koniec :] narazie popraw to i zrob next przygody fajne fake bylo Gz!! :]
|
Imho bardzo fajne, lac na czcionke, udało ci się ;-)...
|
Hehehe dobre może być rub więcej.
|
Druga część wyrąbista :D
I wykonanie coraz lepsze ;) 8/10 |
Za***iste
a to DOBRE HWDGM
|
dobre...
Nom Great xDD
Ocena : 7/8 :D :D :D :D :D |
ciekawe
Ciekawe to zrobiles tylko ta czcionka zla ale przynajmniej obwodka :p
Rob wiecej, zeby jakies nowe byly :) |
pomysł świetny, wykonanie oprócz czcionki niezłe...ale kiepska ortografia i styl językowy ;( popracuj(np teraz moge teraz moge...)
|
No wlasnie , ja bym sie tylko czepil braku black hp na ginacym Gm "cziterze",eheh zamiast green ;p
|
ehh... tyle tu błędów że wiesz :P kup se słownik popraw czcionke
no i w pierwszej części sczur chyba powinno być szczur a nie sczur -.- jak dla mnie 1/10 |
ziomal na jakim serwie grasz bo potrzebuje tego torcha...
|
Fajne. :) Takie przyjemne cuś :)
|
Więc, czcionka zła troche, dawno oglądałem to ale powiem, że spox. Tylko ten kolor ksywy GM Cheatera, powinien byc ciemno brazowy =]
Ale zdałeś, szczególnie scena z Rapperem (aha, chyba troche błędów ort. tam jest ale ogólnie spox, zdałeś =] ) . |
Huhu, fake calkiem dobry :)
Wykonanie 6/10 (byloby 9/10 ale ta czcionka) Pomysl 9/10 |
Fajny fake-komix, fabula ciekawa, wykonanie dobre.
|
Zawaliste
NIezły komix, a najlepszy był dragon :D:D:D:D;););););)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |