![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
<edit> Cytuj:
|
Cytuj:
Stary..... jakos niewidze zeby ktos sie ze mnie smial........ <powiedz starszej o kursie > jakos ty tylko tak uwazasz (kazdy ma swoj swiat) |
spokoj ja PW to zalatwcie ;p
|
Ale Doktorku, przyzjan ze pospolite grafiki to to nie sa :]
Cecilek!! :D |
Cytuj:
Hełm to marna podróbka golden helmetu... |
Roland co chcesz od cieniowania? uzasadnij, a nie pie*dol
|
Heh, uzasadniłem, wystarczy umieć czytać... No, ale cóż zgadzam się z doktorkiem, jesteś idiotą. Możesz tego posta reportować, rób co chcesz. Ja mówię prawde, i wszyscy to wiedzą.
|
Nawet fajne...
Tylko ten hełm prawie nic nie zmnieniony z golden...
|
Nie bede roportowal.
Doktorek, Roland-dajmy se juz siana k ? ale posluchajcie wlozylem w te grafiki tyle zapalu, tyle pracy, i tyle roboty ze az mnie serce zabolalo jak te komentaze przeczytalem... @EDIT: @ROLAND BTW. Na golden helmecie sie wogole nie wzorowalem, a Doktor nigdzie na napisal ze jestem idiota (moze w innym temacie za mimi plecami). Przeczytaj sobie moj podpis. aha i jeszcze jedno Panie R. "You're building up a ghetto..." |
Crystal helmet troche przypomina mi Golden helmet, a Crystal shield, MMS. Ale jakoś takoś w ogólnym wrażeniu podobają mi się i czekam, aż zrobisz nastepne. :)
|
lol... ja moze nie w temacie jestem ale cecil lolq text "zrob cwaniaczku lepsze" do Shana ktory jest imho GENIALNYM grafikiem to debilizm -.- wez poogladaj gdzies jego prace a nie podniacaj sie miernymi pracami karlosa (hmm... poza swordem:P)...
|
Nie można narzekać, ale...
wszystkie siakieś takie bezbarwne ... -,- No... Niezłe , podoba mi się mieczyk . Edit : Jednak trochę za ostro to określono ... Bardzo mi się podobają ;P Ale mieczyk i tak najlepszy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |