Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   NowoŚĆ !! Nowy Set W Tibi!!?? Zobacz!! Skomentuj!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21948)

Leweracja 03-01-2005 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forest Assasin
Eheheh... Fajne prace. Ale hełm przypomina troche goldena, a legsy - knight legsy (tez takie dzwonowate). :)

A no właśnie czemu wszyscy swordy robią...

Armorek tez taki goldenowy ktore ;) ale nie spoko spoko nie mam nic do orazkow z rob Elemental seta ;>

Dr.Unknown 03-01-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil
OMG....... czy ja powiedzialem ze on robi najlepsze grafiki...??

wiesz co ........jak tak to zrozumiales to idz na kurs czytania ze zrozumieniem......

Sens mojego posta jest chyba dla Ciebie nieuchwytny;) Chodzi o to, że przezemnie i innych user'ów osoby mówiące "Zrób lepsze, jak Ci się nie podoba" są idiotami, ustrzegłem Cię przed dalszym wystawieniem na pośmiewisko:|
<edit>
Cytuj:

Stary..... jakos niewidze zeby ktos sie ze mnie smial........
W tym temacie jakoś nie zauważili, ale pełno jest takich argumentacji w dziale Fake'i.

Cecil 03-01-2005 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Sens mojego posta jest chyba dla Ciebie nieuchwytny;) Chodzi o to, że przezemnie i innych user'ów osoby mówiące "Zrób lepsze, jak Ci się nie podoba" są idiotami, ustrzegłem Cię przed dalszym wystawieniem na pośmiewisko:|

<powiedz starszej o kursie > jakos ty tylko tak uwazasz
(kazdy ma swoj swiat)

Leweracja 03-01-2005 15:02

spokoj ja PW to zalatwcie ;p

Karlos 03-01-2005 17:08

Ale Doktorku, przyzjan ze pospolite grafiki to to nie sa :]

Cecilek!! :D

roland 03-01-2005 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil

<powiedz starszej o kursie > jakos ty tylko tak uwazasz
(kazdy ma swoj swiat)

LOL, robisz z siebie pośmiewisko. Cieniowanie jet do d.upy. Na crystal gaciach, wygląda tka, jakby były dwa żródła światła, oba z boków, a jakieś wgniecienie na jaja. Wogóle, te itemy były już setki razy(chodzi oi nazwę "crystal") są obrzydliwie pospolite, i teraz tak:
Hełm to marna podróbka golden helmetu...

Karlos 03-01-2005 19:13

Roland co chcesz od cieniowania? uzasadnij, a nie pie*dol

roland 03-01-2005 19:23

Heh, uzasadniłem, wystarczy umieć czytać... No, ale cóż zgadzam się z doktorkiem, jesteś idiotą. Możesz tego posta reportować, rób co chcesz. Ja mówię prawde, i wszyscy to wiedzą.

Dryb 03-01-2005 19:37

Nawet fajne...

Tylko ten hełm prawie nic nie zmnieniony z golden...

Karlos 03-01-2005 20:13

Nie bede roportowal.

Doktorek, Roland-dajmy se juz siana k ? ale posluchajcie wlozylem w te grafiki tyle zapalu, tyle pracy, i tyle roboty ze az mnie serce zabolalo jak te komentaze przeczytalem...
@EDIT: @ROLAND BTW. Na golden helmecie sie wogole nie wzorowalem, a Doktor nigdzie na napisal ze jestem idiota (moze w innym temacie za mimi plecami). Przeczytaj sobie moj podpis.
aha i jeszcze jedno Panie R. "You're building up a ghetto..."

Gixafe 05-01-2005 09:45

Crystal helmet troche przypomina mi Golden helmet, a Crystal shield, MMS. Ale jakoś takoś w ogólnym wrażeniu podobają mi się i czekam, aż zrobisz nastepne. :)

łasooshekh 05-01-2005 14:39

lol... ja moze nie w temacie jestem ale cecil lolq text "zrob cwaniaczku lepsze" do Shana ktory jest imho GENIALNYM grafikiem to debilizm -.- wez poogladaj gdzies jego prace a nie podniacaj sie miernymi pracami karlosa (hmm... poza swordem:P)...

Wild Dragon 05-01-2005 14:58

Nie można narzekać, ale...
wszystkie siakieś takie bezbarwne ... -,-
No... Niezłe , podoba mi się mieczyk .

Edit :
Jednak trochę za ostro to określono ... Bardzo mi się podobają ;P
Ale mieczyk i tak najlepszy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45.