![]() |
Podróż między światami, hm.
Dla mnie pomysł zły pomysł to nie jest. 6 Miesięcy to odpowiedni czas, cena też jest nie mała więc zamieszania zbytniego raczej nie będzie. |
Pomysł dobry. Wątpię by były mass przenosiny na Rooku. A cena za takie przenosiny bd zapewne jak za miesiąc pacca (grosze).
|
Tylko problem taki dla nas rookstayerów że nawet jak chce się przenieść to tracę all itemy (rzeczy które mam na sobie) a zostaje tylko kasa w banku, a tam jak wiadomo w banku można mieć maksymalnie 1k. Tu jest problem nie do przejścia dl kogoś kto ma bardzo dużą kolekcje. Wg. mnie ten pomysł dla rookstayera się nie przyda, no może z wyjątkami.
|
Przerzucasz kolekcje na inny acc na tym świecie i możesz podróżować ze spokojem.
|
@Ameriov
Pieniądze z banQ nie znikają, ale przecież da się tylko wsadzić 1k do banQ :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dla graczy spoza rooka jest to zajebiste.
Niejednokrotnie ktos byl zmuszony do zmiany serva, pegowal beznamietnie postac botami, na questy nie mial czasu, a tak bedzie mozna sobie cale zycie jedna postacia grac co by sie nie dzialo.. |
Cytuj:
A moja kolekcja została by na Isarze, trudno. Właściwie nic wartościowego poza Lifefluidami i Antidote nie mam. |
Ja bym kolekcje rozdał osobom potrzebującym ;)
|
I tak przecież po roku, moje wszystkie noob chary z mlw'ami i antidotami przepadły, więc co mi tam :d
|
Według mnie zmiana serweru to nie zły pomysł, ale za odpowiednią cenę i tylko gdy będzie to jednorazowa usługa. ;)
|
Można będzie to zrobić raz na pół roku.
Gdyby nie było drogo, bank zostawiali by w spokoju... To na pol roku/rok mozna sie przeniesc na lepszy serv i wrocic. Taka opcje pewnie wybraloby kilku PGerów/ludzi ktorzy chca sie pobawic (jeśli ktos ma naprawdę pokazna kolekcje, to zal by ja bylo zostawiac) Ale jak juz mowilem, tylko jesli cena nie bylaby wygorowana. |
nie licząc że tiia by straciła sens to ok ;p
twój ulubiony resp zajety to ide sobie na reszte światów moze bd wolne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |