![]() |
Cytuj:
|
Pan nade mną podał świetny przykład.
Ale czy Ty naprawdę obchodzisz każdą wieżę w Tibii zanim na nią wejdziesz? Umm, robiąc w ten sposób na 2h expa tracisz jakieś 10 min, nieźle. To ja wolę zaryzykować. @wiele osób Ja też kocham ironię. <3 |
Cytuj:
Czytasz w mych myślach, ale już późno ; ( A klikają strzałkę w dół bo są idiotami : < Vasu fajnie podstawiony : < |
Vasu serio tam wszedł za 1 razem nic nie wiedząc xD
a za 2gim już nie wiem czy specjalnie czy naprawdę chciał coś zrobić, ale obstawiałbym wersję 1wszą. @down Muahah chciałbyś nie wyjść na taką lame. :< |
@up
Cicho! Barbara ma rację, ja tam podstawiony byłem! ;< |
Jak znam Vasa, to on chciał uśpić Twoją czujność. Nie zorientujesz sie gdy.. Sam padniesz w trapie!!1
|
Hahah Vasudanin, kiedy myślę, że już nic głupszego nie możesz zrobić, to ty odpalasz tibie i się rehabilitujesz xd
|
Cytuj:
|
Bardzo ciekawy filmik = )! Gratuluje lvl'a
|
@up :glupek:
Czy ty w ogóle potrafisz krytykować? W każdym temacie piszesz " no fajny filmik" "no fajna muzyka 10/10" Tu niema licznika postów i to, że sobie wpisałeś, że masz 5k post to czyni cię tylko spamerem... |
Bardzo fajny filmik 10/10
Bardzo fajna muzyka 10/10 Bardzo fajny lvl 10/10 Bardzo fajni asystenci ;) 10/10 no ale niestety, powtórzę jeszcze raz: hahaha rook noob/3k frags niemożliwe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Weź mi powiedz po co ma krytykować dobry film?? |
Szkoda, że niema tabliczki "idiota i botter" :F
Zobacz sobie jego posty pierw :F On niczego nie krytykuje o0 @ileś tam up No ty za to jesteś pro, jeśli o mnie "gówno" wiesz to się nie odzywaj, k? |
Cytuj:
|
fajny filmik jednak trap w mino hell nie umarł (przy piecyku) fajne trapy 10\10
|
hahaha rook noob 3k frags niemożliwe
Jak ja nie cierpie Rookstayerow :( Utrudniaja kompletnie gre :s Zamiast wyjsc z rooka w 2 godziny, to musze trapowac te zasrane boty, botujace 24/7... Jak bys tu filmik wystawil ze ubiles 3k botterow, to napisal bym poprostu "szacunek" Ale przeciez nie bedziesz ubijal swoich kolegow po fachu... Boty trzymaja sie razem. Jesli Cipy wyexterminuja rookstayerow na dobre, to kupie PACCA na najblizsze 3 lata xD |
Cytuj:
na temat: za duzo zabawy i ropowania gowna, do tego jedyny cenny loot to chyba gpki. Gra nie warta swieczki. |
Muzyka 5/5
Efekty 4/5 Treść 5/5 Fajny film, chociaż nie cierpie rookerów... Pamiętam jak ktoś chciał mnie tak trapnąć na waspach ale mu zwiałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |