![]() |
Myślę że wiedza jak wiedza, ale gdy większość ludzi nie potrafi samemu questa wykonać bez spoila to trochę dziwne jest. Po za tym mamy zamiar grać 4fun a nie dla lvl'a, zrobić jakiś quest drużyną, nie maniaczyć 12h na dwarfach w kazz.
|
@up
Całkowicie się z tobą zgadzam ;) |
Najciekawsze miejsca niestety wymagają pewnego levela...
Widzę, że w mity nie angażujecie się zbytnio, więc raczej podziękuję. Pozdro & powodzenia. |
Co do mitów, świata etc... Wiedza jest w księgach, a te w różnych miejscach kontynentu. Mówię za siebie, nie wiem jak inni. Trochę tego poznałem, ale chętnie dowiedziałbym się więcej i tak, to również jest to, czego bym oczekiwał od gry w klimacie role-playing. Oczywiście świat można poznać z gotowych poradników czy opisów, ale mi nie o to chodzi.
|
Ja mogę z wami zagrać... czy temat nadal aktualny?
|
@up
Jak najbardziej :) Napisz do kogoś z nas (Lythius aen Carn / Canomia) w grze :o |
Cytuj:
Czekam na wszystkich chętnych do wspólnej gry. Dziś około 22 ej 23 ej siedzę w tawernie u Froda w Thais, możecie mnie tam znaleźć, o ile nie będę leżał już pod stołem (lata studiowania magii zrobiły ze mnie alkoholika) |
To wkoncu gracie na non pvp ?
|
Cytuj:
|
I jak atmosfera ? Zawsze bylem zdania ze non-pvp to swiaty na ktorych tylko mozna sie wkur..ac bo nie mozna nikogo walnac np za wpierdzielenie sie na expowisko. Zapewne tak jest ? :)
Jedyny plus to ze nie straci sie postaci od hunta :P chyba |
Nie jestem doświadczonym graczem, ale gralem na Xerenie, czyli świecie pvp i nie ma więcej wpierdzielania się na exp jak to określiłeś :) Poza tym może to tylko moje wewnętrzne przekonanie, ale Secura sprawia wrażenie nieźle zintegrowanej, jest silne napiętnowanie oszustw i złodziejstwa, nawet niskopoziomowe postacie zwykle reagują na prośbę nie atakowania Twoich potworów. Jest za to sporo botów, ale są na to sposoby :evul: W końcu jako stojący po stronie dobra nie mogę dopuścić, aby opętane dusze pałętały się po świecie i zakłócały jego spokój ;)
|
Cytuj:
Jakkolwiek wydawało mi się, że czytać mnie nauczono, tak tego tutaj tworu zrozumieć nie potrafię. Nie wiem, czy to dysleksja, czy może mózgowe porażenie dziecięce, może gdybym Cię zobaczył, mógłbym jakoś pomóc, skierować do specjalisty, czy coś (w końcu to moja branża). Pozostaje mi mieć nadzieję, że tacy jak Ty żyją jednak w szczęśliwym dla siebie świecie, mimo że z zewnątrz wygląda to tak żałośnie. |
Cytuj:
Doczytałem to do połowy i juz mi się czytać niechiało @topic cieszy mnie to że ktoś próboje przywrócić stare czasy tibijski wtedy to był klimat poznawianie tajemnic ;P itp.. tibia 7.0-7.4 Przynajmniej można udawać =) cieszy mnie popieram to w 100% |
Cytuj:
Co to tematy, dziś stworze na Securze postać i postaram się szybko wyjść na maina. |
Ja gram na Securze i piszę się na to, mimo iż pomysł z wiekiem (+18) jest imo lekko dyskryminujący. Jak wiadomo, nie każda pełnoletnia osoba zachowuje się na swój wiek. ;) Mój nick znajdziecie pod avatarem.
K.Jay |
Jeżeli są jacyś chętni, to najlepiej będzie, jeśli odezwą się w grze, lub też napiszą list :) Obecnie przebywam w Thais. Jeśli to się zmieni, to podam nowy adres .
|
Spoko pomysl, postaram sie w niedziele odezwac do kogos z was ;)
|
Ja jestem chętny. Napisałem już list do regnisa nawet. Możecie mi dać swoje nicki?
|
Nie dostałem od Ciebie listu... Może dlatego, że moja postać to Lythius aen Carn, a Regnis to tylko nick na forum ;) I aktualnie wciąż przebywam w Thais :)
----edit---- wróć!!! Dostałem ;) O ja nierozgarnięty ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |