![]() |
strona gówna to
http://tibiacast.com/ gdzie mozna to ściągać i tam dowiecie sie wszystkiego Wymagany jest NET Framework 3.5. ktory lepiej znaleźc samemu ;] |
Hmm ja jak instaluje net framework 3,5 to pod koniec instalacji pisze mi na gorze po lewej błąd instalacji i nic sie nie dzieje... A jak chce oglądać klikam tam view i w tibia cast mam nick tego kolesia ale ogladac nie moga - POMOCY XD
|
to wtedy wchodzisz w tibie, dajesz enter game, zostawiasz puste pola przy hasle i koncie, wybierasz postac i ogladasz
|
Cytuj:
|
Czyli nawet nie wiesz, z którego linka ściągałeś... Na przyszłość zwracaj uwagę na takie rzeczy. Zapewne kliknąłeś w ten podmieniony, nie patrząc nawet na jaki adres on przekierowuje. W takim wypadku mocno zdziwiłbym się, gdyby cię nie zhackowali...
|
No jak nie wiem jak. Klikłem ten drugi link z tego forum ... download tibiacast.
Wiadomosc z ostatniej chwili tamten kumpel co pobieral tez z tej strony rowniez dostal hacka... |
Ten program jest czysty, pewnie koles podmienil linka a Ty to sciagles...
Na drugi raz patrz dokladnie co sciagasz , a przed uruchomieniem zawsze przeskanuj |
yyy
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
co robic mam taki blad > . . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |