![]() |
Nazwa hara Knight Of Kozak nie wiem gdzie sprawdzisz ale mnie to jeb....
Zanim cokolwiek powiecie na mnie upewnijcie sie!! |
Cytuj:
2. Nie "weszlem" tylko "wszedlem". @Topic. Ja w sumie przez 4 lata gry zrobilem moze... ~10 Desert Questow, z czego z 2-3 byly na pvp, wiec jakos tak wspomnien nie mam. Jednak kazda z w/w historyjek jest praktycznie taka sama... Albo pK, albo zrobione ale spmowali i nie mieli itemow itd. itp. etc. |
Cytuj:
Ja Szedłem na Desert Quest A tu Jakiś Sorc z SD mnie zjechal ;s |
U mnie na desercie ktoś za drzwiami postawił dwa chary i parcele :D Nie mogliśmy wejść i tak przez cały tydzień było.
|
Cytuj:
|
@UP
Nie, ale miałem tam swojego noobchara i stał tam cały czas. |
na 7.9 mialem okazje taka ,ze ja swoim 21 knightem zbieralem ludzi na dezerta i dawalem kazdemu party wczesniej dajac party mojemu 70msowi ,ktory po wejsciu na gore ich skladal poprostu. I tak mi wyszlo 4 razy za 5 juz przypadkiem wbilem pk i jakos odechcialo mi sie tego probowac kolejny raz.
|
@novol
"majac" 246 ek miales na nim 8 mlvl? łahahahaha |
Hehe, widze ze u niektorych Desert trwa tyle co PoI xDD Co do mojego pierwszego deserta, zakonczyl sie pomyslnie.
|
desert fajna sprawa
;] sam fakt ze musza go zrobic acztery osoby a nie jedna daje mu wielkiego plusa ;] moj desert quest : spokojny bez problemow dlateo czesto jak brakuje komus druida to za 1k pomagam ( o dziwo duzo osob da 1k by szybko go miec za soba ) a raz ktos chcial mi wepchac RoHa ... ktos wspominal o fire devilach ze ledwo co sie im udalo uciec ... w 4 fire devile to jest blachostka przeciez ;] |
A ja musiałem czekać na ekipę,a nie wiedziałem jak wykonać, to wpadłem do dziury na dole zamiast w lewo iść, no i wtedy szukałem powrotu i natrafiłem na Berserkery, Fire Devile, albo to Elementale były, chociaż nie pamiętam. To było w Lipcu. :)
|
Poszedłem 4 harami na mc na deserta i go zrobiłem :cup: :baby:
|
ja dzisiaj 2 chary na mc do tego jakis nieznajomy 50kina polak i 20+ druid z usa. pomyslnie ofc, ale usmialismy sie troche jak ten druid wystraszony, ze padnie lognal przy skrzynkach mimo, iz jest tam pz 0_o tyle co sie zrespilismy on logout heh
|
Mój pierwszy desert - no pvp, więc spokojnie.
Za to następne... jako, że grałem druidem, to dość często chodziłem ze znajomymi na deserta (chyba z 6 razy tym charem robiłem), lecz szczególnie pamiętam ten "raz" na około 65 lvlu. Znudzony kilknąłem na mini-mapkę i czytam forum ;) myśląc, że już jestem obok jakiegoś zejścia, włączam tibię a tam... wpakowałem się w 4 fd, a postać na redzie (druid ma mało hp :P) ale szybko exura gran, utani gran hur i uciekłem ;) Quest zakończył się pomyślnie, jak zawsze (choć niewiele brakowało, 4 fd mogą dowalić) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |