Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Regulacja typów światów w Tibii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220222)

Wylansowany 26-08-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2634362)
No przecież podali szczegóły, a nawet je czytałeś. Co byś chciał więcej wiedzieć? o.0

Chodzi mi o...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2634215)
Pojedynki, areny do walki, sojusze gildii włączając walkę partyzancką będą realizowane w późniejszym terminie.

i to...

Cytuj:

Pozostałe szczegóły na temat friendly fire i pojedynków zostaną omówione w odpowiednim czasie.

Oraz to...

Cytuj:

*System wojen: Pojedynki, areny do walki, sojusze gildii włączając walkę partyzancką będą realizowane w późniejszym terminie.

;(

Rybzor 26-08-2009 20:12

Bo to są zapewne takie sprawy, gdzie CipSoft na chwile obecną sam nie wie, jak będzie to wyglądało w praktyce.

Akkorin 26-08-2009 20:24

Non-pvp i pvp niewiele się zmienią, a nawet się polepszą. A na enfo nie wiem czemu narzekacie skoro prawie nikt z was tam nie gra. Przynajmniej teraz trochę się zaludnią.

namlessone 26-08-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akkorin (Post 2634402)
Non-pvp i pvp niewiele się zmienią, a nawet się polepszą. A na enfo nie wiem czemu narzekacie skoro prawie nikt z was tam nie gra. Przynajmniej teraz trochę się zaludnią.

Na non pvp zmienią BARDZO WELE, teraz nie będzie można tam robić wielu rzeczy, które można było dotychczas (trapowanie botów i inny szeroko pojęty terroryzm poprzez blokowanie postaciami/summonami). Ma to swoje dobre i złe strony. Ciekawi mnie, czy to samo będzie z m wallami?

--Cienius-- 26-08-2009 21:49

Czyli co kolega albo char na mc i skillujemy na opcjonalnym pvp miesiac ? ;]

Rybzor 26-08-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2634459)
Czyli co kolega albo char na mc i skillujemy na opcjonalnym pvp miesiac ? ;]

O nie, to by było straszne. Gracze z dzisiejszego non-pvp mogli by w końcu efektownie skillować! Przecież już przez tyle lat się przyzwyczailiśmy, że muszą się męczyć na potworach, podczas gdy inni robią to w normalny sposób ;(;(

Trzeba się temu sprzeciwić, tylko my (prawdziwi pro z pefaupe) tak możemy!!

--Cienius-- 26-08-2009 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2634467)
O nie, to by było straszne. Gracze z dzisiejszego non-pvp mogli by w końcu efektownie skillować! Przecież już przez tyle lat się przyzwyczailiśmy, że muszą się męczyć na potworach, podczas gdy inni robią to w normalny sposób ;(;(

Trzeba się temu sprzeciwić, tylko my (prawdziwi pro z pefaupe) tak możemy!!

Powiem tyle :

Nie ma :]

Griendly 26-08-2009 22:05

Z tym JESTEM HARDKOREM PVP ENFORCED to jest szansa, żeby nie było, gdyż w proposals już się pojawiła prośba żeby inferny i dolery nie ruszać, 3 czy 4 strony signedów

@Do tego co wytyka ludziom że nie grają na e-pvp
A skad ku*wa możesz wiedzieć że nie grają?
Ździwiłbyś sie ile tu jest inferniaków/doleraków :P

@Edit:
A ta Mirade to już delikatnie mówiąc nieźle od*******a z tymi updatami. Co ją tam w Cipsofcie gwałcą?!?!??!?!

Razor1910 26-08-2009 22:34

po pierwsze , czy ja dobrze widzę że na non pvp będzie można na monkach skilować ??
przecież to będzie chore , bicie rekordów etc znów będzie.

po drugie
zlikwidować możliwość atakowania się w party ? co jeszcze ?

ehh nie mam siły komentować

--Cienius-- 26-08-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor1910 (Post 2634496)
po pierwsze , czy ja dobrze widzę że na non pvp będzie można na monkach skilować ??
przecież to będzie chore , bicie rekordów etc znów będzie.

po drugie
zlikwidować możliwość atakowania się w party ? co jeszcze ?

ehh nie mam siły komentować

nie martw sie teraz non pvp bedzie jeszcze prostsze nie bedzie mozna zabijac ludzi trapowac blokowac a nawet trenowac bedzie mozna bez obaw full relax :}

MarazMad 26-08-2009 23:02

Osz kurwa* mać ale dzieciakom ułatwiają tą gre.... <rozpacz>

Rybzor 26-08-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2634507)
nie martw sie teraz non pvp bedzie jeszcze prostsze nie bedzie mozna zabijac ludzi trapowac blokowac a nawet trenowac bedzie mozna bez obaw full relax :}

Bo takie miało być z założenia i definicji. Inne są tylko dlatego, że cipsoft nie potrafi sobie radzić z graczami łamiącymi regulamin. Gdyby pobanowano wszystkich, którzy łamią zasady na światach non-pvp, to właśnie takie by one były.

Miran1 26-08-2009 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferniak2 (Post 2634305)
Ja napewno.:evul:

na pewno sie pisze

szkoda ze enfo zjebali jeszcze bardziej

Griendly 26-08-2009 23:49

Z tymi blokowaniami to jak będzie? Że np. stoi człowiek kratke przed tobą a ty na niego wchodzisz? ???

Zamne 26-08-2009 23:50

non-pvp bedzie teraz lepsze od pvp bo bedzie sie mozna lac tylko kiedy sie tylko chce, 12 druidy spod dp w karlin beda sie spuszczaly na to ze moga sie polaskotac z rodow, a potem na bugi w kanalach :baby::baby::baby::baby:

Akkorin 27-08-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez namlessone (Post 2634424)
Na non pvp zmienią BARDZO WELE, teraz nie będzie można tam robić wielu rzeczy, które można było dotychczas (trapowanie botów i inny szeroko pojęty terroryzm poprzez blokowanie postaciami/summonami). Ma to swoje dobre i złe strony. Ciekawi mnie, czy to samo będzie z m wallami?

No może i wiele. To zależy od stylu gry : p
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Griendly (Post 2634472)
@Do tego co wytyka ludziom że nie grają na e-pvp
A skad ku*wa możesz wiedzieć że nie grają?
Ździwiłbyś sie ile tu jest inferniaków/doleraków :P

Bardzo mało?
42403
Players Online
Dolera 243
Inferna 250

I nie wierzę, że jakaś większa część z nich korzysta z tego forum.

Razor1910 27-08-2009 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2634538)
Bo takie miało być z założenia i definicji. Inne są tylko dlatego, że cipsoft nie potrafi sobie radzić z graczami łamiącymi regulamin. Gdyby pobanowano wszystkich, którzy łamią zasady na światach non-pvp, to właśnie takie by one były.

w sumie mówisz łatwiejsze tak ? to czemu rekordy z tibia.pl nie są podzielone między noob pvp a pvp np ? przecież na noob pvp znacznie trudniej zginać ;)
chociaż by ze względu na brak walki i pk. a teraz dojdzie skillowanie na monku i już w ogóle szkoda komentować .

Pulsars 27-08-2009 00:42

Niektóre rzeczy fajne ale i tak wg. mnie cipsoft idzie w zła strone :/ coraz więcej wymyślają a i tak najlepiej i najfajniej sie gralo do tibi 7.6 :confused:
Z tym brakiem expa na dawnym enfo to jest kompletna przesada tyle lat było dobrze to nie wiem po co ruszać nie wiem co dalej bedzie :confused: mam nadzieje że już bardziej tej gry nie spiepszą :[

Jak są błędy to sorry ;)

@up razor zgadzam sie w 1000000% z tobą
@up reszta co uważa że spier****** to również sie zgadzam

Rybzor 27-08-2009 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor1910 (Post 2634620)
w sumie mówisz łatwiejsze tak ? to czemu rekordy z tibia.pl nie są podzielone między noob pvp a pvp np ? przecież na noob pvp znacznie trudniej zginać ;)
chociaż by ze względu na brak walki i pk. a teraz dojdzie skillowanie na monku i już w ogóle szkoda komentować .

Nie, nie mówię. Raczej sądzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że łatwiejsze.

Razor1910 27-08-2009 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2634538)
Bo takie miało być z założenia i definicji.

Jakie miało być z definicji ? Prostsze tak ? A czy słowo prostsze nie jest synonimem słowa łatwiejsze ? :) Przeczytaj swojego poprzedniego posta .

Chyba że chciałeś coś innego przekazać w swoim poście i po prostu go inaczej zinterpretowałem :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11.