![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Bo to są zapewne takie sprawy, gdzie CipSoft na chwile obecną sam nie wie, jak będzie to wyglądało w praktyce.
|
Non-pvp i pvp niewiele się zmienią, a nawet się polepszą. A na enfo nie wiem czemu narzekacie skoro prawie nikt z was tam nie gra. Przynajmniej teraz trochę się zaludnią.
|
Cytuj:
|
Czyli co kolega albo char na mc i skillujemy na opcjonalnym pvp miesiac ? ;]
|
Cytuj:
Trzeba się temu sprzeciwić, tylko my (prawdziwi pro z pefaupe) tak możemy!! |
Cytuj:
Powiem tyle : Nie ma :] |
Z tym JESTEM HARDKOREM PVP ENFORCED to jest szansa, żeby nie było, gdyż w proposals już się pojawiła prośba żeby inferny i dolery nie ruszać, 3 czy 4 strony signedów
@Do tego co wytyka ludziom że nie grają na e-pvp A skad ku*wa możesz wiedzieć że nie grają? Ździwiłbyś sie ile tu jest inferniaków/doleraków :P @Edit: A ta Mirade to już delikatnie mówiąc nieźle od*******a z tymi updatami. Co ją tam w Cipsofcie gwałcą?!?!??!?! |
po pierwsze , czy ja dobrze widzę że na non pvp będzie można na monkach skilować ??
przecież to będzie chore , bicie rekordów etc znów będzie. po drugie zlikwidować możliwość atakowania się w party ? co jeszcze ? ehh nie mam siły komentować |
Cytuj:
|
Osz kurwa* mać ale dzieciakom ułatwiają tą gre.... <rozpacz>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda ze enfo zjebali jeszcze bardziej |
Z tymi blokowaniami to jak będzie? Że np. stoi człowiek kratke przed tobą a ty na niego wchodzisz? ???
|
non-pvp bedzie teraz lepsze od pvp bo bedzie sie mozna lac tylko kiedy sie tylko chce, 12 druidy spod dp w karlin beda sie spuszczaly na to ze moga sie polaskotac z rodow, a potem na bugi w kanalach :baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
42403 Players Online Dolera 243 Inferna 250 I nie wierzę, że jakaś większa część z nich korzysta z tego forum. |
Cytuj:
chociaż by ze względu na brak walki i pk. a teraz dojdzie skillowanie na monku i już w ogóle szkoda komentować . |
Niektóre rzeczy fajne ale i tak wg. mnie cipsoft idzie w zła strone :/ coraz więcej wymyślają a i tak najlepiej i najfajniej sie gralo do tibi 7.6 :confused:
Z tym brakiem expa na dawnym enfo to jest kompletna przesada tyle lat było dobrze to nie wiem po co ruszać nie wiem co dalej bedzie :confused: mam nadzieje że już bardziej tej gry nie spiepszą :[ Jak są błędy to sorry ;) @up razor zgadzam sie w 1000000% z tobą @up reszta co uważa że spier****** to również sie zgadzam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba że chciałeś coś innego przekazać w swoim poście i po prostu go inaczej zinterpretowałem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11. |