![]() |
bump, jeszcze sie nie zdecydowalem ;p mam teraz oferte 300zl za kina
@EDIT ale ja sprzedaje tego kina, a nie kupuje ! |
knajt bo pal jest *******
|
@up
Dlaczego tak sadzisz? :) jakies argumenty podawajcie, bo ja naprawde jestem bardzo niezdecydowany |
sprzedaj kina, ale za 400zł ;d
i napier.dalaj palkiem ;d |
@up
Podaj tez jakies argumenty :p |
Tego kina byś mógł sprzedać bo potem, albo cena zmaleje, albo się podwyższy ryzyko. A palkiem jak niektórzy mówili większy fun :P.
Ale to od Ciebie zależy. |
Czy wy sobie jaja robicie? Daje 1kk, że ŻADEN gracz który sam wbił 190 i 160 level nigdy nie zada tak głupiego pytania!
Co do tematu, to radzę Ci kolego kupić knighta, może jest troche nudniejszy ale przynajmniej łatwiej sie gra, ciężko paść ;) i wogóle. |
@thoro
kolego, prosze Cie bardzo zrob noob chara na candii, a zapewniam Cię że odezwę się tam do Ciebie z moich postaci... i nie, nie KUPILEM ICH, mozna zamknac temat, bo osoby takie jak thoro mnie niesamowicie wpieniają... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
palek:
lepiej się leczy, może używać sd i assassinek, ma fajniejsze czary, zużywa mniej potionów knight: dużo hp więc może wytrzymać większe combo i więcej uniesie więc wg mnie lepiej grać rp :] |
Cytuj:
PvP: EK Non-PvP: RP(chyba, że chcesz walczyć to EK) |
Polecam ci rp bo nim możesz chodzić na fajniejsze potworki demy czy coś normalnie expic a ek to tylko dla zabawy
P.S Możę exura san pallka nie jest lepsza od exany mort knighta ?-.- |
zdecydowanie paladin.
ma dobre hity z ass starow i wyrabia z kasa moze wiekrzosc potworkow solowac co w przypadku knighta nie jest zawsze finansowo korzystne ;d |
Cytuj:
|
Autor posiadając TAKI lvl powinien sam sobie na to pytanie odpowiedzieć. No chyba, że NIGDY jeszcze nie wbiłeś levela samodzielnie (Botter) to rozumiem.
Na twoim miejscu nie przyznawałbym się nawet. |
Mowie o czarach leczących...
|
@A ja mówiłem o ogólnym leczeniu. Zresztą Palkowi spamującemu Exurę San szybko kończy się mana, a potem 2SMP/2GSP na jedną Exurę San, czyli już dawno leżysz.
|
Sprzedaj obie postacie, poznaj dziewczyne i idz z nią do kina. See ya.
|
Prawdziwi tibijczycy nie poznają dziewczyn i nie chodzą z nimi do kina.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |