Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Acid - ty razem czarodziej ;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22080)

LOLO 03-01-2005 21:05

Nice ss dawaj więcej:)

morphy 03-01-2005 21:33

gratz lvlu i eq (ja mam 28 lvl i eq gorsze -.-)

Tidexemo 03-01-2005 21:34

spoxik ss'ki.......beda z ciebie loodzie..xD a jak juz beda to roob ss;ki..:D

Helbreath 04-01-2005 09:06

Gratz też gram na świecie "Secura" troche mnie zaitrygowało kiedy na jednym z SS był napis Mystic Videl/Storm dostepny :), ponieważ Mystic to GM gildi do której należe ;). Może się kiedyś spotkamy.Jeszcze raz gratz adv. lvli itp.

Iris on Eternia 04-01-2005 09:12

GM gildii? Rotfl? Dobra Acid. Nowsze screeny umieszczaj w topicu gildii :)

devilo 04-01-2005 10:36

Acid kamil i inne jego gowna sa ***amiiiiiii *******ony skunks za***al mi g arma bohy soft butsy g i brigt sworda roy helma nieiwrzcie temu *******onemu ***owi stara go nie kocha a stary telko w nocy acid jestes ***emmmmm a tak pozatym ja tez bylem kiedys w tej gildi ale ten *** mnie wyrzucil

Ye-ti 04-01-2005 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez devilo
Acid kamil i inne jego gowna sa ***amiiiiiii *******ony skunks za***al mi g arma bohy soft butsy g i brigt sworda roy helma nieiwrzcie temu *******onemu ***owi stara go nie kocha a stary telko w nocy acid jestes ***emmmmm a tak pozatym ja tez bylem kiedys w tej gildi ale ten *** mnie wyrzucil

Bluzgu, bluzgu nie mam mózgu??
Cytuj:

za***al mi g arma bohy soft butsy g i brigt sworda roy helma

me nOOb plx??

devilo 04-01-2005 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ye-ti
Bluzgu, bluzgu nie mam mózgu??

me nOOb plx??

sory pomylilem sie steel

sauronix 04-01-2005 13:53

czemu na scrennie jest ŻÓŁTY ogień słyszałem że taki jest na securze

K-ostry 04-01-2005 13:59

Prosze Modka aby przeniosl ten temat do tematu "Screeny gildii PolishFortress" z gory thx

Re @up

Secura jest non pvp, dlatego ff ma inny color

Rychu 04-01-2005 14:31

Cytuj:

jedno slowo w tym temacie OCENIA SIE ZDJECIA A NIE KRYTYKUJE GILDIE!!

Swir 04-01-2005 15:03

Cytuj:

Hmm... Moglbys podac nick to pogadamy..
BTW : Bluzgu , bluzgu nie mam mozgu rox :D

Rychu 04-01-2005 15:30

[quote=Swir]Hmm... Moglbys podac nick to pogadamy..

dobrze Swir mowi podaj nicka to pogadamy sobie o twojej postawie....

Dr.Unknown 04-01-2005 16:02

Acid ssał, ssie i zawsze będzie ssał, dlatego że jest acidem.
@Topic
Miałem z nimi iść pomóc na elf fortress, ale świrek matoł zalogował się min po tym jak ja się wylogowałem (czekałem na niego), ładny exp w GL i ankh, a jeszcze niedawno deserta robiłeś;)
@Devilo a raczej Debilo
Powiem to, co mówie wszystkim n00bom: Na pvp tez jesteś taki odważny?

Poskramiacz noobow 04-01-2005 16:34

ss'y są niezłe nie zrobiłbym lepszych. Devolo {czy jakoś tam} kłuć się w tibi a nie na forum piszesz takie głupoty.

Admiral Wizard 04-01-2005 17:31

co tu wiele mówić ? :P fajne ss i tyle.. nie ma jak to dobre expienie :P a poco ci run e bomb :D? hehe... szczerze.. to naprawde mie zaskoczyłeś..:D

Admiral Wizard lvl 32
Secura
Skilz:
-m lvl 45
-club 19
-shielding 16
-fishing 54

best monster solo <gs>
best monster no solo <dragon lord>

devilo 04-01-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rychu
jedno slowo w tym temacie OCENIA SIE ZDJECIA A NIE KRYTYKUJE GILDIE!!

ja krytykuje tego ***a a nie gildie

Rychu 05-01-2005 14:08

to pokrytykuj go w rl albo w tibi a nie nabijaj se postow na forum!!

Blue Dragon 05-01-2005 19:36

debil

ten caly k-ostry to sonczony debil!! kilka osob na securze wie jaki z niego oszust!! chce sie z kims ozenic, zabiera kase i mowi ze to na zarcie... ze to na cos tam...costam i tak dalej!!uzbiera mu sie z 2 moze 3 k a potem tego nie oddaje!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

devilo 06-01-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Acid ssał, ssie i zawsze będzie ssał, dlatego że jest acidem.
@Topic
Miałem z nimi iść pomóc na elf fortress, ale świrek matoł zalogował się min po tym jak ja się wylogowałem (czekałem na niego), ładny exp w GL i ankh, a jeszcze niedawno deserta robiłeś;)
@Devilo a raczej Debilo
Powiem to, co mówie wszystkim n00bom: Na pvp tez jesteś taki odważny?

tego wlasnie nauczylem sie na pvp a tak karzdy wie rze acid to c*** skonczony dlatego ma takie eq

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15.