![]() |
Cytuj:
Nie podoba mi się... Wszystkie czary w Tibii są wzięte z łać. np. Utevo Lux (Lux - światło , Utevo.. bo ja wiem ? na oko można się domyśleć że chyba stworzyć lub coś podobnego) A tu co ??? Blask ? heh...... |
Nie wiem wklejone postacie i dodane edekty graiczne jakiegoś edytora graficznego.
Polecam ci: 1)Wymyśl jakieś śmieszne sytuacje 2)Połącz je w jedną całoś 3)Masz scenariusz 4)Obsadz role bohaterów 5)Zrob na podstawie tego fake @Offtop: Avager jak ci się podoba mój podpis :D |
eh...
No moze być... ale twoja znajomość języka polskiego i dodajmy angielskiego stoi na marnym poziomie...
|
Powiem krótko cyrkowe fake'i :D
|
Topic:
Heheh, fake może być.. Jak na pierwszy raz to niezły :) . Ja osobiście nie jestes specem od fake'ów, ale moim zdaniem powinieneś robić więcej bo nieźle ci wychodzi. Tylko te orty... :topic: Avager, jak ci się podoba mój podpis? :D |
hehehehehe na prawde cyrkowe fake ale jak sie podoba no to :
DZIEŃ ŻYWYCH TRUPÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COMENT PLX http://img.photobucket.com/albums/v628/erfi/hehe.jpg |
Boże, człowieku, ten pierwszy fake jeszcze, jeszcze, ale te 2 następne.... szczególnie te wieżowce (to chyba wieżowce, nie?) na ostatnim, dlaczego one są płaskie???? Poza tym mumie źle wklejone... (tło ma inny kolor)
|
Nikt nie jest mistrzem :P
|
człowieku weż wymyśl jakomś historie sklej w kupe i daj a nie to co teraz jest X(
|
Arght ten pierwszy mi sie podobal, jeszcze :P ten drugi to dla mnie! Straszne gowno :P 3 taki se lepszy od 2 no ale popracuj jeszcze, ja sie na faekach nie znam, nigdy nie probowalem robic i chyba nie bede ;P
|
Cytuj:
@Topic eee.. Jedyne co tu tibijskie to postacie, więc drudzić się nie musiałeś, pomysły dobre, ale to wykonanie... Pisałe mjuz:P 5/10 |
@up : Byl nawet kiedys temat i chyba nadal jest o znaczeniach slow zaklec w Tibii :D fajne to xD sry ze off topic ale ja juz wyrazalem opinie na temat xD
|
Ciekawy pomysl mi sie podoba
Tylko lawa ciut zle wklejona nastepnyma razem dokladniej sprawdz czy jest ok ;) |
Cieńko....a te orty budzą zgroze....:D:D:D
|
no takie sobie ale przynajmniej ja bym takiego nie zrobił :D jeśli możesz to zrób więcej fake'ow tego typu B)
|
Pomysł fajny, ogólnie mi sie podobało, ale wykonanie już troszke mniej :P, to "fak" :P, i you are dead zrób takie jak w tibii :P - ogółem 6/10
|
sorki ale z kazdym nastepnym fakiem sie pogorszasz
|
pomysł 10/10
wykonanie 8/10 spox trenuj a zostaniesz miszczem |
LoLz 8o
Ty sie Erfi niewysilaj..... Pomysl 10\10 Wykonanie <hmmmm> 6\10 <pomimo że jestes początkujący> _______________________________ Hail Solera!!! Hail Tuk's Hail Mac'Mannus's :evul: |
Ciekawy pomysł. Gorsza akcja. Ale fajne w sumie
PS. Przez dwarfa myslalem ze jush tu pisalem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |