![]() |
Na miejsce 20 tyś. obrażonych kibiców przyjdzie 20 tyś. innych którzy mają to w dupie _/
|
Cytuj:
POPIERAM AKCJE! PZPN , PZPN JEB. JEB. PZPN !!! |
W niedzielę na Polsacie Sport w programie "Cafe Futbol" też będą mówić o tym proteście. Jest to bardzo ważna sprawa jeśli chodzi o rozgłos więc bardzo ważne by wejście na stronę: http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html
i wysłać następującą treść: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro w tej Serbii, czy gdzieś tam się udało, to może uda się i u nas. Trzeba po prostu przekonać pikników, że to dla DOBRA DRUŻYNY, a też na mecz nie pójdą. Bo jeżeli taki piknik tą inicjatywę zobaczy jedynie jako 'jebać pzpn' na co drugim forum, to pomyśli, że znowu szczeniaki mają kaprys i na mecz pójdzie.
|
Cytuj:
Co do pikników to jak się czyta komentarze na Interii i Onecie to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszyscy razem łączą się jeśli chodzi o bojkot PZPN i KAŻDY popiera inicjatywę, jeszcze nie spotkałem się z negatywnym głosem |
Cytuj:
|
Dobra widzę, że masz zerowe pojęcia na temat ruchu kibicowskiego więc skończ.
@down i właśnie ja to napisałem ;o |
Cytuj:
|
Niby wszystko fajnie, ale Tyskie i tak kupie :PP
|
Cytuj:
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW ! |
Cytuj:
Tylko ze kibiców jest więcej i maja mocniejsze i już wyśpiewane glosy ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/me zatyka uszy i ostentacyjnie śpiewa |
Cytuj:
jeśli kibice poszli by pod pzpn i na cały ryj się darli 'pzpn pzpn jebać jebać pzpn' to nic by z tego nie wyszło |
Cytuj:
to jest chyba oczywista oczywistosc ze jestem ZA |
Naprawdę przyczepiliście się do tego "jebać PZPN". Przeczytajcie jeszcze raz o co chodzi w tym bojkocie, bo chyba nie o to jednak.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |