![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To co powiesz, o znawco, o tym, że Watykański rząd zaczyna wierzyć w UFO? Ciekawe co znajdą w Biblii na ten temat :D Pewnie coś ominęli czy coś... |
Tak btw. Do wszystkich rodziców, nie jeździjcie z dziećmi na zarobek do irlandi. Bo wrócicie z gejami które potem zostaną heretykami ;(
#Edit: A 12-latki narzekają że ich w domu nie kochają bo mamusia z tatusiem nie chcą kupić fajnej komureczki i nie pozwalają wracać do domu po 21 ;( #Gelt : Czy ja kiedykolwiek się myliłem ? Odpowiedź w hide. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Latajace wjewjurki istniejom 111!!1!! I nikt minie wmufi rze tak nie ijest !tak jest i jusz @top Dobry ksiadz to martwy ksiadz i tyle w tym temacie. Cytuj:
(Bląd w slowie Bóg zamierzony) |
Cytuj:
@Hakuje_palte_sety Mash racjęĘę. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
albo powinno się znieść celibat.
|
Cytuj:
Jeśli tak to można polecić np to, jeśli nie to polecam Komisję majątkową. A co do 'czarnej mafii' to chyba można rzucić ten link. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No tak, to przede wszystkim :)
|
Skandalem jest to ze do dzisiaj istnieje.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Być może, że księża-pedofile są bardziej nagłaśniani bo pedofilia w przekonaniu dużej ilości osób jest gorsza od kradzieży w supermarkecie. Cytuj:
Choć i lekko gorszącym widokiem jest, gdy instytucja, której jedna z zasad głosi, żeby porzucić bogactwo i rozwijać się duchowo, robi sporych rozmiarów biznes. |
Cytuj:
|
Pedofilia owszem, jest gorsza od kradzieży w supermarkecie ; ] A tych księży powinni zesłać do ciężkich więzień na dożywocie i tyle. To proste. A co do słuszności instytucji kościoła. Kościół być musi z tej prostej przyczyny, że wiara katolicka jest bardzo popularna, mnie nic do tego. Szkoda tylko, że tak często, tak nieodpowiednie osoby zajmują się tą działalnością duszpasterską.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |