Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugarid
(Post 2655891)
ja Ci odpisuje na twoje posty;;;; jak ktos tu sie spina to tylko Ty
|
To ja odpisuje na twoje i ty sie spinasz piszac gdzieniegdzie asslicker gdzieniegdzie dissujac kogos innego,czemu to robie? Bo jeszcze nie okresliles kogos takim jakim jest. Gdyby ciebie bil suchy czy ktos to bys nie pisal do wszystkich sam i probowal zaaltwic na wlasna reke tylko bys plakal do Felixa,Jacek zrobil inaczej i na koncu dopiero postanowil napisac na forum co okazalo sie sluszne. Teraz zas akcja z tego tematu Fahid napisal ironicznie ze Felix walczy o lepsza arcanie bo Felix w kazdej wojnie to powtarzal dla jaj,a ty mowisz ze siedzi w gobie by przypadkiem nie pasc, gdzie nie ma absolutnie zadnego zwiazku z jego postem. Jak nie wiesz co napisac to nie pisz wcale. Btw daj przyklad gdzie ja sie spialem,ja ci za przyklad daje
"chara moze bede mial i zrobie wiecje niz Ty przez caly czas jak grasz na arc"
Moze zrobisz,moze nie w dupie to mam i bede mial bo z takim zachowaniem bez wzgledu na to co osiagniesz bedziesz obiektem kpin,ogarnij sie troche i moze nastepnym razem przemysl to co ktos do ciebie pisze a nie wszystko traktujesz jak atak i kontrujesz . Najbardziej dziwi mnie to ze na vt byles w porzadku a na forum tylko patrzysz komu dorzucic do pieca.
|