![]() |
chlopie ty sie lecz! Lord Mayonnaise
Co nieuslysze na Rl od znajomych ze graliby gdyby nie ci boterzy! Taka prawda qr..jaka decyzja Cipsoft?? zacznijmy od tego ze gdyby nie bot to gowniarze by nie grali nie kozaczyli nie wqr...starszych jak graja bo by mieli po 20 lvl-e i gowno by osiagneli w grze. Jedyne co ich by ratowalo to kupno postaci<---problem z glowy spada zreszta wali mnie to---omijam takich z daleka |
A czym Cie tak znowu w*****aja? psuja ekonomie i to jest chyba wszystko, a jezeli masz slabsze pvp niz jakis bot to sry ale i tak bys nie pogral
|
Ja autorowi tematu proponuje jednak spróbować. Jak Ci się nie spodoba, to przecież możesz przerwać : )
@down Napisał, że ma rodzine, wątpie żeby chodziło o rodziców. |
Gdzie i w co grać?
Oczywiście tam gdzie najmniej : Polaków, Włochów, Turków i Brazolów. ;D Jeżeli będziesz się trzymał z daleka od tych grup to pocieszysz się grą z kumplami, w prawdzie nie po Polsku ale jednak ogarniętymi kumplami. ;] @up Twoja stara |
smieszy mnie wasza hipokryzja dotyczaca polakow
Mowi sie ze polacy najgorsi ale nie kazdy to bot/gimnazjalista/allegrowicz... |
Cytuj:
Więc nie ma się co dziwić że to dzieci z takich krajów są najczęsciej noobami :( |
Argen, twój avatar i podpis świadczą o tym, że jesteś pedałem?
Topic: Tak jak inni nie radzę, będziesz się tylko denerwował zamiast relaksować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
<modku nie chwale sie botem tylko podaje przyczyne dla ktorej go uzywam kthxbye @top Chcesz grac to graj jednak bez kasy bedzie dosc trudno (low lvlowe potworki dajace kase przewaznie sa zajete przez boty) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |