Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czy aby nie za stary na Tibie ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221927)

Sisab 04-10-2009 15:36

chlopie ty sie lecz! Lord Mayonnaise

Co nieuslysze na Rl od znajomych ze graliby gdyby nie ci boterzy!
Taka prawda qr..jaka decyzja Cipsoft??
zacznijmy od tego ze gdyby nie bot to gowniarze by nie grali nie kozaczyli nie wqr...starszych jak graja bo by mieli po 20 lvl-e i gowno by osiagneli w grze. Jedyne co ich by ratowalo to kupno postaci<---problem z glowy spada zreszta wali mnie to---omijam takich z daleka

Lord_Mayonnaise 04-10-2009 15:43

A czym Cie tak znowu w*****aja? psuja ekonomie i to jest chyba wszystko, a jezeli masz slabsze pvp niz jakis bot to sry ale i tak bys nie pogral

Argen 04-10-2009 15:46

Ja autorowi tematu proponuje jednak spróbować. Jak Ci się nie spodoba, to przecież możesz przerwać : )

@down

Napisał, że ma rodzine, wątpie żeby chodziło o rodziców.

janek@ 04-10-2009 18:29

Gdzie i w co grać?

Oczywiście tam gdzie najmniej : Polaków, Włochów, Turków i Brazolów. ;D

Jeżeli będziesz się trzymał z daleka od tych grup to pocieszysz się grą z kumplami, w prawdzie nie po Polsku ale jednak ogarniętymi kumplami. ;]

@up
Twoja stara

Braveheart'Evil 04-10-2009 19:57

smieszy mnie wasza hipokryzja dotyczaca polakow

Mowi sie ze polacy najgorsi ale nie kazdy to bot/gimnazjalista/allegrowicz...

Mohammed 04-10-2009 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Mayonnaise (Post 2659822)
gimnazjalistów gnojonych w szkole.

Właśnie do gnojenia w szkole dochodzi najczęściej w krajach rozwijających się (Brazylia, Turcja) czy cofających się w swoim rozwoju (Polska)
Więc nie ma się co dziwić że to dzieci z takich krajów są najczęsciej noobami :(

Syfol 04-10-2009 22:29

Argen, twój avatar i podpis świadczą o tym, że jesteś pedałem?

Topic: Tak jak inni nie radzę, będziesz się tylko denerwował zamiast relaksować.

tescosuperdrifter 04-10-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syfol (Post 2660174)
Topic: Tak jak inni nie radzę, będziesz się tylko denerwował zamiast relaksować.

Signed. znaki

Beh0lder 04-10-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Mayonnaise (Post 2659861)
A czym Cie tak znowu w*****aja? psuja ekonomie i to jest chyba wszystko, a jezeli masz slabsze pvp niz jakis bot to sry ale i tak bys nie pogral

Tak zajmujemy wam expowiska jacy my nie dobrzy ... prawde mowiac wolalbym juz robic runy nikomu nie przeszkadzajac (fakt ekonomia bylaby spier**** ale teraz i tak jest a na resp przypada 5 botow) , tym bardziej ze byloby to bezpieczniejsze i tak mialbym wieksze zyski niz przepychajac sie pomiedzy 10 innymi botami , ale Ciapsoft wprowadzil poty wiec uhy nie sa tak pożądane jak kiedyś.Wiec jesli mam bocic 4 godziny dla kilku h a potem drugie tyle szukac kupca to dziekuje. To tyle o boceniu ode mnie.
<modku nie chwale sie botem tylko podaje przyczyne dla ktorej go uzywam kthxbye
@top
Chcesz grac to graj jednak bez kasy bedzie dosc trudno (low lvlowe potworki dajace kase przewaznie sa zajete przez boty)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25.