![]() |
galerianek
cześć co tam? czemu nie założyłeś sobie starszejdaty dołączenia teraz przynajmniej by się ciebie nie czepiały 22 latki |
Cytuj:
--- Zaupin dodał 9 minut i 41 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
@phalanx~ Uszanuj proszę muzykę, którą słucham. Trzecią nutę dodałem ponieważ kilka osób z ekipy, słucha właśnie takiej muzyki. Ja szanuje przekonania innych i nie uważam techno itp za "shit". Proszę więc byś uszanował także moje przekonania i nie nazywał rocka "gównem". |
Cytuj:
Widzisz tez tak umiem jestem fajnyyy tak serio to jestes kretynem i tyle na ten temat Cytuj:
|
Dojdzcie do kompromisu ;) , nazwijcie sie debilami i przestancie sie wyzywac bo raczej to nie temat od tego.
|
Cytuj:
X(X(X(X( Cytuj:
|
@up
Waliłeś 2 dni temu? :confused: Co jeszcze może zrobić 10-20lvl według ciebie? Walić z ue? :confused: @konflikt Ktoś tu musi być mądrzejszy. Zaraz zapewne pokażesz dawkę swojej głupoty, ale dobra, niech ci będzie, że wygrałeś. Nie będę psuć tematu kłótnią z jakimś... Pisz co chcesz, nie odpisze... |
Yeye
napinka.tibia.pl to sie powinna tak ta witryna nazywac :D Filmik pokazuje ze czerpia sobie fun z tej gry a nie nawalanie lvl zeby miec lepszy rank na swoim servie. Ja tez do nich wbijam wiec niedlugo bedzie moj tam pro evul noobchar sorc Rakzin!-ktorego sobie stworzylem widzac jak gra kara tu z nimi Jodrus:D |
Cytuj:
szkoda ze juz koniec bo fajnie sie miesza z blotem smarkuff |
Cytuj:
@up Jednak moderatorzy działają na tym forum ;] |
Cytuj:
|
Chuj ci do tego co on ma w profilu. Jak masz problemy to idz do psychologa. Filmu nie widziałem
|
Cytuj:
miło mieć kogoś z Candii ^^ ja już uciekłem z tego świata. Ja zapraszam z otwartymi pikselowymi ramionami ^^ btw dziś bd miał rs... ;> karam naszych wrogów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |