Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Don Rzepka Family Pk, youtbe... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221962)

KoXiS 04-10-2009 23:33

galerianek
cześć co tam? czemu nie założyłeś sobie starszejdaty dołączenia teraz przynajmniej by się ciebie nie czepiały 22 latki

Zaupin 05-10-2009 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galerianek (Post 2660211)
kurde rozgryzles mnie !!

No taki juz jestem ! ;<

--- Zaupin dodał 9 minut i 41 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2660227)
galerianek
cześć co tam? czemu nie założyłeś sobie starszejdaty dołączenia teraz przynajmniej by się ciebie nie czepiały 22 latki

Nawet nie chodzi mi o date dolaczenia ale by sie chlopak wysilil troche nad tym co pisze, widzisz Ty tez nas nie lubisz ale przynajmniej umisz to pokazac ;< to naucz tez kolege.

caveki 05-10-2009 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pjona (Post 2659704)
ty jest 4 lata i co?

i nawzajem

tY serio jest idiota myslisz ze skoro taki debil jak ty mnie nie szanuje to juz cala spolecznosc?

Nie . Choc pewnie ten w twoim to ty

Myslisz ze mnie przebijesz? ja po prostu kocham gadac z debilami
moge sie posmiac :)

Podsumowując twoją wypowiedź można stwierdzić, że twój poziom intelektualny jest niestety na niskim poziomie. Jeśli dalej chcesz prowadzić ze mną tą rozmowę, proszę byś podszkolił swoje słownictwo oraz argumenty.

@phalanx~

Uszanuj proszę muzykę, którą słucham. Trzecią nutę dodałem ponieważ kilka osób z ekipy, słucha właśnie takiej muzyki. Ja szanuje przekonania innych i nie uważam techno itp za "shit". Proszę więc byś uszanował także moje przekonania i nie nazywał rocka "gównem".

Pjona 05-10-2009 15:06

Cytuj:

Podsumowując twoją wypowiedź można stwierdzić, że twój poziom intelektualny jest niestety na niskim poziomie. Jeśli dalej chcesz prowadzić ze mną tą rozmowę, proszę byś podszkolił swoje słownictwo oraz argumenty.
Czytajac twoje wszystkie wypowiedzi mozna stwierdzic ze jestes idiota co stwierdzilem juz wczesniej a twoj poziom intelektualny jest tak niski ze do piet mi nie dorasta ,zeby ze mna rozmawiac musisz sie wiele jeszcze nauczyc

Widzisz tez tak umiem jestem fajnyyy

tak serio to jestes kretynem i tyle na ten temat

Cytuj:

Dojdzcie do kompromisu , nazwijcie sie debilami i przestancie sie wyzywac bo raczej to nie temat od tego.
Dlaczego debil ma mnie nazwac debilem ??

Beh0lder 05-10-2009 15:13

Dojdzcie do kompromisu ;) , nazwijcie sie debilami i przestancie sie wyzywac bo raczej to nie temat od tego.

Galerianek 05-10-2009 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2660227)
galerianek
cześć co tam? czemu nie założyłeś sobie starszejdaty dołączenia

kurde,myslalem ze to ma byc data ostatniego walenia konia !!!!!!
X(X(X(X(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaupin (Post 2660251)
Nawet nie chodzi mi o date dolaczenia ale by sie chlopak wysilil troche nad tym co pisze

bo wystarczy jedno slowo aby opisac ten wasz wypocony,robiony na szybko filmik z "PK OGAROW KTORZY MAJA ZAJEBISTE PVP"

caveki 05-10-2009 18:42

@up
Waliłeś 2 dni temu? :confused:
Co jeszcze może zrobić 10-20lvl według ciebie? Walić z ue? :confused:

@konflikt
Ktoś tu musi być mądrzejszy. Zaraz zapewne pokażesz dawkę swojej głupoty, ale dobra, niech ci będzie, że wygrałeś. Nie będę psuć tematu kłótnią z jakimś...

Pisz co chcesz, nie odpisze...

RaxinMr 05-10-2009 19:42

Yeye
napinka.tibia.pl to sie powinna tak ta witryna nazywac :D
Filmik pokazuje ze czerpia sobie fun z tej gry a nie nawalanie lvl zeby miec lepszy rank na swoim servie.
Ja tez do nich wbijam wiec niedlugo bedzie moj tam pro evul noobchar sorc Rakzin!-ktorego sobie stworzylem widzac jak gra kara tu z nimi Jodrus:D

Pjona 05-10-2009 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2660663)
@konflikt
Ktoś tu musi być mądrzejszy. Zaraz zapewne pokażesz dawkę swojej głupoty, ale dobra, niech ci będzie, że wygrałeś. Nie będę psuć tematu kłótnią z jakimś...

Pisz co chcesz, nie odpisze...

Jest wygralem :cup::cup::cup::cup::cup:
szkoda ze juz koniec bo fajnie sie miesza z blotem smarkuff

caveki 05-10-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RaxinMr (Post 2660719)
Yeye
Filmik pokazuje ze czerpia sobie fun z tej gry a nie nawalanie lvl zeby miec lepszy rank na swoim servie.
Ja tez do nich wbijam wiec niedlugo bedzie moj tam pro evul noobchar sorc Rakzin!-ktorego sobie stworzylem widzac jak gra kara tu z nimi Jodrus:D

:d No to dobrze bo z ekipy mało kto gra, no niby na akcjach jest 10ppl, ale przydadzą się nowe twarze, a to, że znajdą się zawsze jakieś zazdrosne dzieci z tibia.pl co mówią, że film do bani, a sami expia swoimi 30 najtami na non-pvp, to nie ma się co przejmować ^^

@up
Jednak moderatorzy działają na tym forum ;]

Galerianek 05-10-2009 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2660891)
a sami expia swoimi 30 najtami na non-pvp, to nie ma się co przejmować ^^

lepsze sa osoby wpisujace w swoje "info" "usuniety/niegrajacy" na*******ajac dalej w ta pojebana gierke w wieku 20~ lat :confused:

Krajzel 05-10-2009 22:18

Chuj ci do tego co on ma w profilu. Jak masz problemy to idz do psychologa. Filmu nie widziałem

jerrry 05-10-2009 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RaxinMr (Post 2660719)
Yeye

miło mieć kogoś z Candii ^^ ja już uciekłem z tego świata. Ja zapraszam z otwartymi pikselowymi ramionami ^^ btw dziś bd miał rs... ;> karam naszych wrogów

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.