![]() |
Mieć własny domek, pracę i jakąś fajnom laskę:)
|
Pokoju na Świecie, by nie było wojen i chorób.
Żebym znalazł jakś laske ;] |
Chciałbym zawsze czuć na swym ramieniu rękę Boga...
|
Ja poprostu chcial bym zalozyc rodzine... z moja ukochana... to moje najwieksze marzenie, zeby urodzilo nam sie zdrowe dziecko i zeby wszyscy których znam nie mieli klopotów ze zdrowiem.
|
Fajną koszulkę Rammsteina już mam, komplet płyt też.....
To teraz czas na fajną bluzę i odwołany koncert rammsteina, który ma się odbyć 21 lutego!!!!!!!! Rammstein RuleZ PS: I żeby polski rząd (i komisja sledcza -.-) nierobił z siebie kretynów...... PS2: i zdrowie dla rodziny (Mamy głównie) i powodzenia w własnym życiu ^^ |
Zdrowia, pokoju na świecie i sprawiedliwości...
Najlepiej żeby wprowadzili średniowieczne zasady za kradzież ucinać ręce i się nauczą... Za morderstwo tez zabijać ich... |
Cytuj:
|
A ja bym chciał, żeby Raynold zmienił sobie avatara, bo wtedy ja też bym mógł zmienić.
|
Heh
-Pokoj na swiecie -Lepsi policjanci-nie pijani -.- -Dziewczyna podobna do mnie z ktora moglbym dzielic sie sekretami i innymi waznymi dla mnie sprawami(hyhy) -Eee 300 lvl w tibii(to juz zart :P) |
Ja to bym chciał być bardzo sławny, nie taki sławny żeby mieć dużo kasy wielką chatę i 10 samochodów, tylko taki żeby mnie ludzie pamiętali po śmierci. Mógłbym wynaleźć np. jakieś lekarstwo na AIDS albo jakąś inna nieuleczalną chorobę, żeby potem o mnie pisali w encyklopediach i w podręcznikach szkolnych. No i oczywiście żeby był pokój na świecie.
|
Cytuj:
Topic: A ja chcialbym zeby wreszcie skończyła obrady komisja śledcza... Cytuj:
|
Chciałbym być przy niej zawsze. Spędzać życie w ramionach jej miłości.
A najbardziej bym chciał, żeby było jej dobrze i żeby była zdrowa. Za to oddałbym wszystko. |
Zdobyc wladze nad swiatem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam takie jedno, ale nikomu go nie powiem. Pewnie myślicie, że chce 100 lv+,albo cos z tibi... NIE!
A tak pozatym co chce najbardziej to może PEACE & LOVE ;P |
Za jasna cholere nie chcialbym byc niesmiertelny bedac caly czas na 'tym' swiecie :O
A co do tematu: -Wojna to najwieksze gowno na swiecie - koniec z tym -Dlaczego wszyscy chca zdrowia tylko dla swojej rodziny/najblizszych? ;] Ja zycze go wszystkim -Kupa pieniedzy [mimo wszystko daja szczescie,a niech ktos powie ze nie...] -Po kiego kija mi skonczenie szkoly i wyksztalcenie jak bede mial kase? ;] [Nie..nie chce byc glupi ale szkola to strata czasu, przynajmniej tak jej 90%] -Sczesliwie zyc i Irlandii w domku porosnietym trawa [ta 'normalna'] I masa innych.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |