Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monsword
(Post 2669769)
yyyy.... ktoś ciekawie to podsumował, że trzeba by byc "indianom dżonem"
mniej więcej o to mi właśnie chodziło w tym quescie, co do potchodzenia...
nie chodzi mi o to by brał 400lvla na hita... tylko o to, ze żeby użyć tego przedmiotu trzeba współpracy, jeden ek stoi po jeden stornie potwora, druigi po drugiej i odbijaja do siebie potwora żeby indiana dżons mógł użyć przedmiotu.
|
Tylko, że dla CipSoftu jedyny wyznacznik trudności questa to to, ile potworów trzeba zabić aby go ukończyć oraz to, jak wysoki będzie potrzebny do tego lvl.
Cytuj:
Ktoś mówił o itemach w dp... mi chodziło o to ze wszędzie na mapie w jakichś skrytkach np pod drzewkiem pojawiają się niespodzianki... pomysł by były coś warte rzeczewiście głupi, ale np jakieś ozdoby... jakieś rzeczy których niemożna zdobyć nie podczas świąt.
|
Na takie śmieci to mi miejsca w DP szkoda. Jakoś nie przepadam za ozdóbkami.
Cytuj:
Wszyscy mówią, że cip soft bee bo goni za kasą... ale oni z tego żyją...
chociaż jakby im podstawić już częsciowo opracowany plan jakiegoś nowego ciekawego questu mogli by to zrobić, choćby po to by w dzień tego ataku bić rekordy online.
|
I co z tego, że z tego żyją? Jest cała masa firm, które żyją z gier, a jednocześnie próbują wsłuchać się w głosy fanów tych gier, aby stały się one jeszcze lepsze. (patrz Blizzard, gdzie prawie każda wypuszczona gra to epokowy klasyk)
|