![]() |
leciała na 12391239123993 % ;p
|
nie leciala,na 7.4 bilem dl i jakos nigdy mi nie wyleciala. Nie pamietam zeby tez komus spadla.
/caveki nie wyszla ci bajka i teraz probojesz powiedziec,ze tego dla biles na tibii 2.3 nie? przyznaj sie do bledu,krecie. @filmik gz ;d |
Cytuj:
Wiec nie pierdol. |
Ja nie pierdole,tylko pisze co mysle i co wiem.
Z tego co wiem i mysle,zawsze leciala tylko z BK,a nigdy nie leciala z dl. NO ale nie mowie ze mam racje,komus jeszcze spadla lanca? |
Ja pierdole ale macie problemy, jakoś dużo osób pisało że leciała czyli coś w tym jest. Z tego co pamiętam to chwalili mi się kolesie z którymi wtedy grałem, jak huncili dle jak to im d lance lecą, więc...
|
Cytuj:
Idź bocić swojego pro evul ek na non-pvp. Kret ziemny ma więcej oleju w głowie niż całe twoje non-pvp razem wzięte więc stfu. |
Dziwi mnie fakt, że nie leci już d lance :/
Po co cipa soft to zmienił ; o głupota |
Cytuj:
|
hahahah caveki ale jestes smiesznyyyy :/ a riposta taka blyskotliwa ze wogole mnie nie dotkenla no ale ok
a co mi najlepszego spadlo ? mpa z dema :( /\ nie kupuje a ty |
Cytuj:
@topic Pepeszka szkoda deda;( Ale chuj tam, Ty szybki chlopak jestes zaraz jakies pg zajebiesz i szybko odrobisz. Dobre pg jest jak scarby wykopujesz, tylko uwazaj nie przesadz, zebys znowu nie padl i nie trzeba bylo jeszcze kolejnego pg robic;( Badz czujny. |
O filmie to sie nie wypowiem bo po co?
A co do dragon lancy to panowie leciala, leciala i nie ma chuja. Nie pamietam przy ktorym (byc moze 7,6 ale nie jestem pewien) upie skasowali ja jako loot z dla ale grajac od tibii 7,3 wiem iz na pewno leciala. |
@up
Ale ktoś kto wybocił sobie 100ek+ i leci mu co 10sec mpa z demona więc wie lepiej od wszystkich :confused: >>> oczywiście chodzi o TheMarcel |
Pepeszka czuj się zaszczycony :p Specjalnie założyłem tutaj konto żeby skomentować Twój filmik >.>
A więc, tadamamam Dno :D |
Roftl ty to filmy wstawiasz ;<.
@reszta Normalnie kocham was !! jak widze takie pierdolenie o byle czym zaraz mi sie robi weselej xD a d lanca leciala z dla \m/ |
no to leciala,ale juz nie leci
a caveki,uwierz mi,ze piszac HAHA JESTES EMDEWU I MARZ OSIEM MPA HAHAH nie jestes smieszny koniec kropka. |
A mówiłeś, że masz TSZY EMPEA -.-
|
mam jedno mpa ale mam za to 2x softy:)
|
d lanca leciala z dla X(
|
Cytuj:
Zemdlałem z wrażenia ! |
Cytuj:
A d lanca leciała w 7.5, później ją wycofali, ale to nie zmienia faktu, że cafeki jest dzieckiem 8.0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |