![]() |
Cytuj:
To bedzie dla ciebie pieklem a dl innych rajer czaisz baze nyga? |
Nic nie będzie. Z góry zakładam pesymistyczną wersję. Po prostu każdy osoba przekona się na własnej skórze, co znaczy słynny napis: "You are dead"...
|
Cytuj:
Pogadałem z kumplami i oni mają podobne zdanie jak prawie każdy kto się tu wypowiedział. Jednak ja nadal wieże w raj, ale w taki raj gdzie, robisz co chcesz i nikt się ciebie nie czepia, taka nagroda za dobre życie na Ziemi. A co do szatana to wprost: Kij mu w Oko! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ciekawe czy pojawia się taki napis ;D może ktoś spróbować i później nam powie? Ja bym spróbował ale nieśmiertelny jestem.
|
Czy to tylko moje odczucie, że Owion stracił resztkę poziomu i zrównał się z działami pokroju Inne?
|
Jaką pesymistyczną wersję? Nie wiem jak wy, ale nie chciałbym żyć wiecznie. Doczesne życie mi wystarczy, byle tylko się za szybko nie skończyło, a będę w pełni usatysfakcjonowany. Powiem szczerzę, jeżeli miałbym wybierać życie wieczne w jakimś raju, a po prostu umrzeć i stracić samoświadomość- wybrałbym to drugie.
|
Noo w tym raju to już przeludnienie musi być ;/.Raj jest przereklamowany , w piekle jest lepiej , można spotkac slawnych ludzi takich jak Adolf Hitler :p , no i przewodniczacego mojej ulubionej partii politycznej - Andrzeja Leppera ! /ironia
|
Wyobrażam sobie... pustkę o.O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ironia.. :cup::cup::cup:
|
Po śmierci będziemy żyć... w przeszłości. Taki temat był bardzo niedawno, jak już wcześniej zostało zauważone.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AVE SZATAN |
Cytuj:
http://img504.imageshack.us/img504/1...awiewiorka.jpg @ Po śmierci będzie norka królika. ]:-> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@top swiadomosc zanika Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |