![]() |
Cytuj:
Spokojnie, dziecko, jeszcze ci z tych nerwów wszystkie mleczaki wypadną. |
Eh, szczerze zazdroszcze. Nigdy nie potrafilam robic linii szarpanych - ja jak cos dorwe, to bede wszystko szczegolowo zapelniac. Takie ot, zboczenie ;)
Co do samego rysunku: zatluke cie za wielkosc tego obrazka :p I jeszcze jedno - ta roza... taka salatowata wyszla ;) |
@Tanates:
Sory za wielkość. Już zmniejszam. Pozatym - kolorowanie nie jest zboczeniem. To jest po prostu inny styl. Masz du np. Freda Flinstone'a w wersji a'la 'Drake of 99 Dragons': http://img11.exs.cx/img11/4876/fred6qh.gif |
Ale fred xD. A mieczyk jest zaje..walisty 8o . Normalnie mi gały wyszły 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Khan: ekhem... ja cie nie lubie? Poprostu tematem ze odchodzisz no... imho zblazniles sie...
@Myshacheq HeJ JEsTeM DaNusIa I mAm 11 latkOOff. PoKlIKaSh? -.- |
Fred ładny, ładniejszy niż miecz.
W skali od 1 do 10 hmmm 9. @Up. Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia". |
Mmm, co się czepiacie She? na tym forum musi się komuś nie podobać rysunki Khana! Przecież jak wszyscy zaczniecie jego czcić to on - Khan poczuje się "Bogiem" i znacznie gorsze rysunki robić! POMYŚLCIE TROCHE! A i jeszcze to każdy ma inny gust nie może się wszystkim to samo podobać, jest to NIE MOŻLIWE!
Mmm, tak wogóle to podobają mi się te rysunki, jednakże nie zwalają mnie z krzesła, ale no cóż... |
Mam jeszce jedno pytanie?
Kota/psa wsadziles pod skaner czy lysiejesz (sierść na skanerze)? @down powiedzialm ze sie zblazniles mowiac ze odchodzisz bo brzmialo to conajmniej.... ekhem upadek Jezusa ( wykonalem swoje misje blebleble) przynajmniej ja yo tak odebralam |
Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic. Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'. A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;] @up: Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem. |
Niom, piknie, piknie :)) No ale cóż w Fordonie same wielkie talenty mieszkają - wystarczy spojrzeć na mnie :PP <joke>undefined
Taki talent sie marnuje, a mógł zostać moderatorem ;) ;) |
Brzydal, moderatorem nie zostaje się za ładny uśmiech. A mieczyk nawet ładny, ale to bardziej mi sztylet przypomina, i to jakiś ceremonialny. Kojarzy mi się to z zabijaniem kobiety, której mąż umarł, a ona chce być z nim dalej.
|
Cytuj:
Kocham usłyszeć z ust przedszkolaka, żeby se zwalił konia... Ty idź się pobawić klockami... |
Cytuj:
@Topic Za mieczyk dałbym 9/10, ostatecznie 8.5/10 za dizwną różyczkę,a lepiej bym, go widział jakby był troszkę dłuższy. |
8o
Full wypas rysunek , musisz mieć byczy talent skoro rysujesz takie bajeranckie mieczyki 8o a btw. ten dzieciak nie wie co to jest piękno :) no ale w końcu to tylko przedszkolak, trzeba wybaczyć....
|
Cytuj:
Cytuj:
Night: Nie rozumeim cię, ja nie chce sie zabić :P Kalashnikovy do zabawy mi potrzebny :P (guns maniacs :P) |
Nie wiem, ale być może Danke gryzie też to co mnie, że tak dużo ludzi uważa Khan'a z swoistego Guru, wywyższają go, a on przecierz skromny chłopak jest i to nie jego wina.
<EVUL EDIT> Cytuj:
|
Mi się zdaje, że ten mieczyk jest zrobiony ładnie technicznie( w końcu Khan to Khan:)), ale jakoś mi nie przypadł do gustu. troszkę za ciemny.
|
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-
@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ |
Super...
Cytuj:
TEN RYSUNEK JEST SUPER :D |
oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |