Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Powrót Rose Sword'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22380)

Pogromca pk 06-01-2005 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Weź wal konia...

Spokojnie, dziecko, jeszcze ci z tych nerwów wszystkie mleczaki wypadną.

Tana 07-01-2005 01:17

Eh, szczerze zazdroszcze. Nigdy nie potrafilam robic linii szarpanych - ja jak cos dorwe, to bede wszystko szczegolowo zapelniac. Takie ot, zboczenie ;)

Co do samego rysunku: zatluke cie za wielkosc tego obrazka :p

I jeszcze jedno - ta roza... taka salatowata wyszla ;)

Khan 07-01-2005 12:02

@Tanates:
Sory za wielkość. Już zmniejszam.

Pozatym - kolorowanie nie jest zboczeniem. To jest po prostu inny styl. Masz du np. Freda Flinstone'a w wersji a'la 'Drake of 99 Dragons':
http://img11.exs.cx/img11/4876/fred6qh.gif

Black Rider 07-01-2005 13:08

Ale fred xD. A mieczyk jest zaje..walisty 8o . Normalnie mi gały wyszły 8o 8o 8o 8o 8o 8o

she_devil 07-01-2005 14:08

Khan: ekhem... ja cie nie lubie? Poprostu tematem ze odchodzisz no... imho zblazniles sie...

@Myshacheq

HeJ JEsTeM DaNusIa I mAm 11 latkOOff. PoKlIKaSh? -.-

Myshacheq 07-01-2005 14:23

Fred ładny, ładniejszy niż miecz.
W skali od 1 do 10 hmmm 9.

@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".

waR-MaGe 07-01-2005 22:07

Mmm, co się czepiacie She? na tym forum musi się komuś nie podobać rysunki Khana! Przecież jak wszyscy zaczniecie jego czcić to on - Khan poczuje się "Bogiem" i znacznie gorsze rysunki robić! POMYŚLCIE TROCHE! A i jeszcze to każdy ma inny gust nie może się wszystkim to samo podobać, jest to NIE MOŻLIWE!

Mmm, tak wogóle to podobają mi się te rysunki, jednakże nie zwalają mnie z krzesła, ale no cóż...

she_devil 07-01-2005 22:19

Mam jeszce jedno pytanie?
Kota/psa wsadziles pod skaner czy lysiejesz (sierść na skanerze)?

@down

powiedzialm ze sie zblazniles mowiac ze odchodzisz bo brzmialo to conajmniej.... ekhem upadek Jezusa ( wykonalem swoje misje blebleble) przynajmniej ja yo tak odebralam

Khan 07-01-2005 22:21

Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic.
Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'.
A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;]

@up:
Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem.

Brzydal 07-01-2005 22:39

Niom, piknie, piknie :)) No ale cóż w Fordonie same wielkie talenty mieszkają - wystarczy spojrzeć na mnie :PP <joke>undefined

Taki talent sie marnuje, a mógł zostać moderatorem ;) ;)

Bambuko 07-01-2005 23:09

Brzydal, moderatorem nie zostaje się za ładny uśmiech. A mieczyk nawet ładny, ale to bardziej mi sztylet przypomina, i to jakiś ceremonialny. Kojarzy mi się to z zabijaniem kobiety, której mąż umarł, a ona chce być z nim dalej.

roland 08-01-2005 09:57

Cytuj:

Weź wal konia...

Heh, to nie było miłe...
Kocham usłyszeć z ust przedszkolaka, żeby se zwalił konia... Ty idź się pobawić klockami...

Thero 08-01-2005 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myshacheq
@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".

Popieram cię, ale zwróć uwagę na to, że 70% wiary na forum po przeczytaniu tego myśli sobie: "nie ma racji!!!111111". A potem jeszcze pisze posty. Alob inaczej, wyobraź sobie, że ty to napisałeś, od razu byłyby inne reakcje, zupełnie na odwrót, ja nie rozumiem czemu...

@Topic

Za mieczyk dałbym 9/10, ostatecznie 8.5/10 za dizwną różyczkę,a lepiej bym, go widział jakby był troszkę dłuższy.

Wujek Samo Zło 08-01-2005 12:59

8o

Full wypas rysunek , musisz mieć byczy talent skoro rysujesz takie bajeranckie mieczyki 8o a btw. ten dzieciak nie wie co to jest piękno :) no ale w końcu to tylko przedszkolak, trzeba wybaczyć....

she_devil 08-01-2005 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
Heh, to nie było miłe...

Nie mialo być

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
idź się pobawić klockami...

Kup mi klocki, plx plx.... i lalke barbie... aaaa i piaskownice.... moze jescze kalashnikova do zabawy PLX PLX PLX

Night:

Nie rozumeim cię, ja nie chce sie zabić :P Kalashnikovy do zabawy mi potrzebny :P (guns maniacs :P)

Dr.Unknown 08-01-2005 15:41

Nie wiem, ale być może Danke gryzie też to co mnie, że tak dużo ludzi uważa Khan'a z swoistego Guru, wywyższają go, a on przecierz skromny chłopak jest i to nie jego wina.
<EVUL EDIT>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-

@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ

O to chodzi, "Mistrzostwo świata", bez przesady z komplementami.

dap-galothij 08-01-2005 15:43

Mi się zdaje, że ten mieczyk jest zrobiony ładnie technicznie( w końcu Khan to Khan:)), ale jakoś mi nie przypadł do gustu. troszkę za ciemny.

Nightwalker 08-01-2005 15:53

Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-

@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ

Agness 08-01-2005 17:07

Super...

Cytuj:

Weź wal konia...

Sory, ale.. glupia jestes -.-'
TEN RYSUNEK JEST SUPER :D

kubusiek 08-01-2005 18:55

oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48.