![]() |
bardzo fajnie się zapowiada :P
dobrze też że powstanie jakiś duży kontynent bieżące lokacje się trochę od ludnią bo teraz to w niektórych miejscach po 3-4 playerów ani to żadnej satysfakcji ani expa ani zarobku. pozdrawiam |
Szkoda że nie napisali historii, jak dziura czasowa nas cofa do 7.4-7.6 :<
|
Zapowiada się ciekawie :D Wreszcie nowy kontynent do zwiedzania. Oby to wieeeeelkie zrobili.Po screenach przypomina troszkę starożytne chiny? Wam też się tak wydaje?
|
Jestem ciekawy co jeszcze zrobią!! Interesująco się zapowiada :):)
|
Najgorsze opowiadanie w stylu pseudo-RPG jakie widziałem.
|
fajne , ciekawe co to będzie i oby to było dla pacc...
Myślę ze na pewno będzie wywalone expowisko z dragami / dl może jakiś nowy gatunek smoka? Czarny smok czy coś takiego , w sumie brakuje gatunków pomiędzy Dragiem i DL i coś lepszego od DL żeby było tak : Dragon - (nowy drag , hity pomiędzy dragiem i dl exp z 1500 ) - DL - (nowy drag , hity większe niż u dl , exp z 3-3,5 k ) ten lepszy od dla to byłby Black Dragon a ten pomiędzy dragiem i dl to powiedzmy hmm Spiked Dragon (kolczasty) ogolnie potworow, itemow itp. mogli by narobic fulll , zeby byl wybor. Teraz i tak mniej wiecej jest , bo kiedys pamietam czasy ze tylko Raty-Orce-Mino-Roty-Cyce-Ghoule/Dsy-Dragi-GSY-Dle-Warlocki-Demy pozatym nic ja np. samych smoczkow bym zrobil z 20 gatunkow (+ male do kazdego) samych pajaczkow z 7 gatunkow , demow moglo by byc pare rodzajow Vampirow pare , ogolnie rozbudowac to ostro. |
gdybys to zrobil to tibia nie byla by prosta a tibia ma byc prosta [czyt przepelnione expowiska] bo na tym ta gra polega
|
Cytuj:
Swampy Dragon (Bagienny Smok) - HP. 1400 , EXP 1000 Hity : mele 0-180 , Tera Vave : 150-270 , GFB ( takie z tera ) 50-120 Smoki Bagienne występują pojedynczo na bagnach w Venore , większe ich gniazdo jest w samym srodku bagien (d lair zwykle zamienić na bagienne). loot dostosowac do profitu... czy to takie trudne? albo... Ancient Dragon - HP 4500 , EXP 3800 , Hity : mele 0-430 , Fire Vave : 350-700 , GFB 150-260 W pradawnych czasach tibi gdy bylo tylko jedno miasto , smok ten sial zniszczenie na swiecie , Gdy znalazla sie grupa smialkow by go pokonac , smok nagle znikl a na swiecie zacza panowac spokoj , teraz gdy ludnosc tibijska odkryla wiele miast , stary smok wrocil razem z innymi , widocznie uciekl na jakas wyspe gdzie dorobil sie potomstwa z innym smokiem... Ich sila jest ogromna uwazaj na niego podrozniku... wystepowanie : jeden dosc duzy resp (20-30 smoczkow) na szczytach gor w ank ( jakies dojscie przez gory) oczywiście to wypadało by ładniej napisać , ale to tak na szybkiego. Nie chcielibyscie zeby bylo z 15-20 takich smoczkow roznych? |
Cytuj:
Jakoś niezbyt porywająca ta zapowiedź :-/ w sumie to lepiej pograć w dobrego RPG niż w Tibie :p Jak się przeszło Gothica to przynajmniej była satysfakcja a tu bez końca to samo..eh. |
to znaczy nowy kontynent bedzie? bo ja nic nie rozumiem z tego bełkotu
cipsoft probuje wprowadzic rpg ale chyba prosciej by bylo zrobic nowa gre ktora bedzie rpg od poczatku niz uerpegowywac tibie.. |
@Albertus
nawet jakby wprowadzili te bagienne smoki to specjalnie nowe miasto by wprowadzili byle nie dla facc [w sumie i dobrze] a co do tej zapowiedzi to z tego co ja rozkiniam ma byc kurwa druga półkóla tibii xd |
Cytuj:
|
no ciekawie ale po co wciskają bajki że ktoś przyniusł list do clipsoftu zamiast normalnie zapowiedzieć update;p nie powiem opowiadanie wciągające;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |