![]() |
Byłbym za, ale skoro nie powstanie to i tak nie ma znaczenia.
PS. Drom, weź rozpatrz Winterpark. Aha! Chyba że mam u Ciebie ignore. |
Cytuj:
- Krytyk TibiCam lub TibiCam Critic - Krytyk Grafik Graphics Critic - Krytyk SS'ów Screenshots Critic Po angielsku lepiej brzmi :D Życze powodzenia :) |
huh? Bez urazy ale jestem na nie. To dosyć kosmiczny pomysł. Mi to tak nie leży, jak stara skarpeta na kromce chleba... fuuuj!
P.S.... Drom... co się stało z twoim avatem? Ten wogóle się do poprzedniego nie umywa... |
Cytuj:
|
Ogólnie niezły pomysł, ale nie na tym forum. :/ Niedługo będzie pełno grup w stylu "Anty-krytycy"- Czyli coś co można robić bez grupy. Trochę to bez sensu, przyznacie... :/
|
ja *********ole jak powstanie taka grupa prosił bym o powiadomienie mnie ponieważ to jest jakaś bardziej sensowana grupa. np. na tibia ork mój qmpel założył grupe artystów gdzie wklejają zdjęcia rózyczek i kwiatuszków które rysują na lekcji czy to nie z***ane'??? a ta grupa miała by sens przyszłoś polska by sie na niej opierał !!!! głosujcie na tak :cup:
|
Witam! :P
Rozpatrzyliśmy wszystkie za i przeciw - i cóż, musimy przyznać, że pomysł rzeczywiście wydaje się nie do spełnienia. Przyznajemy się do winy i dziesięć zdrowasiek odmawiamy jako pokutę. Pozdrawiamy - Ghost Nieudany i gościnnie Rankor. P.S. - temat nadaje się raczej do blocku... Blokować szybko, zanim się irek i reszta przypałów znów wypowie. -_- P.S.2 MY TU JESZCZE WRÓCIMY!! <demoniczny śmiech> <Ghost potyka się o kabel od świateł i spada ze sceny> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |