![]() |
Cytuj:
|
jak sam dobrze wiesz zaczol sie chyba najnudniejszy epizod zycia na arcanii czy cos sie zmienii pewnie nie a napewno nie predko chyba ze jakis oganiety team by wpadl ale to oczywiscie nie real poza tym ludzie uciekaja stamtad jeszcze z 3 miechy i bedzie "plx come play very empty arcania" buhehehehehehe
pozdro |
Cytuj:
|
o.0 szkoda że nikt nie dał mi znać o tym temacie wcześniej.
więc autor 1 posta miał 99% racje do tego co napisał, sprostowania wymaga tylko to że w wojnie jesteśmy bo Maxu zachował się idiota i za dużo paplał. |
Slyszalem, ze arcania wraca na arcanie?
|
Cytuj:
|
Spokojnie przez te 4 miesiące po ,których bd mogli wrócić na Arcanie to na Galanie może dojść do rozłamu ,za dużo dzieci w OSH niestety i w końcu Esse może nie dać rady ogarnąć konfliktu wewnątrz gildii .Na Galanie podziały to rzecz normalna wiec na pewno bd jeszcze szansa na nową wojnę.I zawsze może zawitać nowa ekipa na serwer. B):evul:
|
Cytuj:
|
i znow mamy war mode :D
|
Felix jak się udziela dzielnie na temat Galany:D Wariatuncio!
|
wygraliśmy !! przegrać nie mogliśmy !!
100 lat, 100 lat niech żyją żyją nam 100 lat, 100 lat nie żyją żyją nam kto?! RASZ DEM !! |
Jeszcze was pokarmy nobki!!!
|
No Korkorde ja nie wiem kogo Ty pokarasz :))
|
jestem w szoku ze to forum jeszcze istnieje i moje konto tu tez :D
Name: Tharrin Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 196 Achievement Points: 113 World: Berylia Former World: Azura Residence: Farmine ale bzdura :P former world powinien byc Galana :D |
Mam pytanko. Macie wojne na serwie? Szukacie moze osoby ktora sklei war movie na yt? Wiecej info prv.
|
Jest war, ale mamy ludzi od filmikow
@Lesza Ciebie chetnie pokaram |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |