![]() |
Cos sie chyba wam popsulo na tibia.com tez nie moglem sciagnac choc juz ogladalem ale wczesniej gratz wykonania questu. :) I jeszce jedno pytanie czemu ariop bral zaplate a nie elah?
|
bo ..
Co za pytanie .... ty jestes jakies dziwny nie zauwarzyles ze Elah ma red skulla ?
a wlasnie ja tym filmiku jest tez cos o mnie :P na gidia chat piszą :P ze tam zabilem kogos :P |
Mmm...
Mmm... juz hyba ze 2 albo 3 osoby prosily o rehost i ja tez prosze jestes az takim leniem ze ciezko ci rehostowac no bo jestm kolejny w kolejce czekania na film taksamo jak w tibi czeka sie asz wejdziesz ;]o i jeszcze raz REHOST PLZ
|
|
Cytuj:
jakbys nie zauwazyl to nie div nagrywal filmik :> Div tylko bral udzial w quescie. |
@Midarth
Dzieki bardzo za rehosta i przepraszam wszystkich, ale jakos nie mialem czasu. Jeszcze raz przepraszam. |
Tez bym chciał ogladnac ale nie moge sciagnac , kurde :(
|
rehost plz
-.- |
GZ film 1 klasa ja tez gram na elisi ale zaliczylem haka i stracilem wszystko ;(
|
Wszystko spoko , tylko mnie Elvi~~~ wkurzal ... no 5 minut stali i prosili zeby zaplacil, a on jak gluchy... by mial nauczke zeby go za***ali... pozniej nie maja invitow na questy bo nie chca zaplacic -.-
|
Cytuj:
Tak to jest jak sie nie zna jezyka angielskiego ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
No tak ale poraz kolejny zpuenruje to słowami Arystotelesa "Tłum rózne bzdury rzecze ". |
@Kietzel
Nie jestem na tyle obeznany w jezyku angielskim, aby formulowac swoje mysli tak jak w jezyku polskim. I nie powiesz mi, ze Ty jestes takim geniuszem, ktory to co wlasnie napisal/sformulowal przetlumaczy z dokladnoscia na jezyk angielski. Btw. puenta jak juz cos ;) |
Gratz.Super to było ile uh poszło:P?jeden z lepszych filmików miał akcję ale akcja siadła jak akżdy dostał po 1 demonie i blokował sobie go:P(prawie każdy)
|
fajny filmik(lubisz dream theater??
|
Cytuj:
Faktycznie nie przetlumacze tego z niebywała dokladnościa na jezyk angielski ale czy dokladnie to stanowiło meritum mojej powyzszej wypowiedzi ?? Nie!!1111 |
@Kietzel
Powiedziales, ze nie potrafie formulowac wypowiedzi/mysli w jezyku angielskim tak jak w jezyku polskim, a ja Ci powiedzialem, ze Ty tez nie bylbys w stanie tego zrobic. Nie watpie, ze zdales podstawowke, liceum czy tez brakowalo Ci 3 Iq do zdobycia statusu mensy. Lecz po analizacji Twojej wypowiedzi zaczynam miec pewne watpliwosci co do tych wszystkich osiagniec, ktore to wymieniasz. Btw. Raz juz pokazales jaki naprawde z Ciebie geniusz i niestety nie bardzo udalo Ci sie sprostac zadaniu. Btw2. Albo piszesz polskie znaki, albo nie pisz ich wogole. |
ale jazda ludzie :D
|
cze tu Kaldrick Arr'Khazad :D:D:D:D cze ziomy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19. |