Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Demon Helmet on Elysia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22633)

Likoss 10-01-2005 08:36

Cos sie chyba wam popsulo na tibia.com tez nie moglem sciagnac choc juz ogladalem ale wczesniej gratz wykonania questu. :) I jeszce jedno pytanie czemu ariop bral zaplate a nie elah?

Duzy 10-01-2005 13:27

bo ..

Co za pytanie .... ty jestes jakies dziwny nie zauwarzyles ze Elah ma red skulla ?
a wlasnie ja tym filmiku jest tez cos o mnie :P na gidia chat piszą :P ze tam zabilem kogos :P

Jorg Bruce 10-01-2005 14:15

Mmm...

Mmm... juz hyba ze 2 albo 3 osoby prosily o rehost i ja tez prosze jestes az takim leniem ze ciezko ci rehostowac no bo jestm kolejny w kolejce czekania na film taksamo jak w tibi czeka sie asz wejdziesz ;]o i jeszcze raz REHOST PLZ

Midarth 10-01-2005 17:06

Rehost plx plx plx:

Here you are:
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/Ariochelmet.rec

egg 10-01-2005 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demon Sekleton
gz wykonania questa :D jest to niewatpliwie trudny quest :) ale nagrody tez fajne :D szkoda ze niepoakzales jak tam dojsc ale oK :P

jakbys nie zauwazyl to nie div nagrywal filmik :>
Div tylko bral udzial w quescie.

Div 10-01-2005 21:42

@Midarth

Dzieki bardzo za rehosta i przepraszam wszystkich, ale jakos nie mialem czasu. Jeszcze raz przepraszam.

Momiv 11-01-2005 11:44

Tez bym chciał ogladnac ale nie moge sciagnac , kurde :(

Glacial 11-01-2005 19:10

rehost plz
-.-

Vilinoji 11-01-2005 19:27

GZ film 1 klasa ja tez gram na elisi ale zaliczylem haka i stracilem wszystko ;(

Misieq 13-01-2005 12:10

Wszystko spoko , tylko mnie Elvi~~~ wkurzal ... no 5 minut stali i prosili zeby zaplacil, a on jak gluchy... by mial nauczke zeby go za***ali... pozniej nie maja invitow na questy bo nie chca zaplacic -.-

Div 13-01-2005 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misieq
Wszystko spoko , tylko mnie Elvi~~~ wkurzal ... no 5 minut stali i prosili zeby zaplacil, a on jak gluchy... by mial nauczke zeby go za***ali... pozniej nie maja invitow na questy bo nie chca zaplacic -.-

Tak to jest jak sie nie zna jezyka angielskiego ;P

Kietzel 13-01-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez salata2005
Div wielkie maga big GRATZ !! Nie no filmik zarąbiasty sama elita elysii (prawie)
Jeszcze tylko annihilator :P Div RoX :P

Nie prawie ,a cała .

Kietzel 13-01-2005 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Div
Tak to jest jak sie nie zna jezyka angielskiego ;P

Btw . jest to bardzo nurtujace ,gdyz z tego zo ja widzialem Ty takze nienajlepiej formułujesz mysli, jesli chodzi o aspekty merytoryczne,stylistyczne i ortograficzne .

No tak ale poraz kolejny zpuenruje to słowami Arystotelesa "Tłum rózne bzdury rzecze ".

Div 13-01-2005 19:15

@Kietzel
Nie jestem na tyle obeznany w jezyku angielskim, aby formulowac swoje mysli tak jak w jezyku polskim.
I nie powiesz mi, ze Ty jestes takim geniuszem, ktory to co wlasnie napisal/sformulowal przetlumaczy z dokladnoscia na jezyk angielski.

Btw. puenta jak juz cos ;)

PiXik 13-01-2005 20:40

Gratz.Super to było ile uh poszło:P?jeden z lepszych filmików miał akcję ale akcja siadła jak akżdy dostał po 1 demonie i blokował sobie go:P(prawie każdy)

Sir jooze 14-01-2005 15:05

fajny filmik(lubisz dream theater??

Kietzel 15-01-2005 03:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Div
@Kietzel
Nie jestem na tyle obeznany w jezyku angielskim, aby formulowac swoje mysli tak jak w jezyku polskim.
I nie powiesz mi, ze Ty jestes takim geniuszem, ktory to co wlasnie napisal/sformulowal przetlumaczy z dokladnoscia na jezyk angielski.

Btw. puenta jak juz cos ;)

Tylko ,ze ja skonczylem podtawówke ,liceum , zdalem mature calkiem niezle , i studia takze skoncze .Fenomenem bym siebie nienazwal aczkolwiek osoba dosc wybitna owszem naprawde bardzo mało brakowało abym mial status mensy :P ,dokladnie 3 iq kolego ...

Faktycznie nie przetlumacze tego z niebywała dokladnościa na jezyk angielski ale czy dokladnie to stanowiło meritum mojej powyzszej wypowiedzi ??

Nie!!1111

Div 15-01-2005 09:45

@Kietzel

Powiedziales, ze nie potrafie formulowac wypowiedzi/mysli w jezyku angielskim tak jak w jezyku polskim, a ja Ci powiedzialem, ze Ty tez nie bylbys w stanie tego zrobic.
Nie watpie, ze zdales podstawowke, liceum czy tez brakowalo Ci 3 Iq do zdobycia statusu mensy.
Lecz po analizacji Twojej wypowiedzi zaczynam miec pewne watpliwosci co do tych wszystkich osiagniec, ktore to wymieniasz.

Btw. Raz juz pokazales jaki naprawde z Ciebie geniusz i niestety nie bardzo udalo Ci sie sprostac zadaniu.

Btw2. Albo piszesz polskie znaki, albo nie pisz ich wogole.

Hank Peterson 16-01-2005 19:51

ale jazda ludzie :D

Dechsta 17-01-2005 17:02

cze tu Kaldrick Arr'Khazad :D:D:D:D cze ziomy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19.