![]() |
A ja się tak bezczelnie wtrące , a co!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
wiesz, twoj podpis ma racje... naprawde siejesz glupote i ja uwazam ze jestes debilem, nie martw sie :) ale jestes nie tyle glupi co zajebiscie przemadrzaly, widac to po twoim podpisie nawet, z gory stawiasz sie ponad innymi naprawde nie trawie takich ludzi o.o |
Cytuj:
|
yo. moje posty nie mialy vyc ani smieszne ani zalosne. napisalem je, zeby sie chlopak zastanowil nad swoim postepowaniem. widzisz, nie jestem debilem, forum.tibia.pl to najpopularniejsze polskie forum tibijskie, najczesciej uzywane przez uzytkownikow i to naszym zadaniem jest oczyszczanie tego forum z debili.(bo modki albo spia, albo gowno robia)
kopernik przyjmowal krytyke, ale nadal mial swoje zdanie, on sie uczyl, byl madrym czlowiekiem, wiedzial ze jego teoria jest dobra i dla tego ignorowal swoich przeciwnikow. sprawa kopernika a serka to dwie rozne rzeczy i to porownanie nie bylo zbyt trafne. co do nk, specjalnie to napisalem, bo przeciez on na nic innego nie zasluguje. |
Niestety nie jestes smieszny.
|
geez, zostawcie go w spokoju !
niech sobie wrzuca te "filmy", niech sobie trolluje, niechaj myśli ze jest fajny ! za parę lat (?) osiągnie dojrzałość psychiczną (?) i zrozumie oraz uwierzy sry, ale muszę to napisać : rozwijasz się ze swoim anti rzepka team 1337 ? |
Cytuj:
--- Leeawe dodał 17 minut i 2 sekund później --- http://www.speedyshare.com/files/20589422/xDDD.cam Z ostatniej chwili!!!! |
Cytuj:
Bezmozgi p0k3m0n. |
Cytuj:
xP ^^^ k.c szabq ;D ; :O:O D;d;d;d;d;;d;d;; xD ;********************* xDDDDDDDDDDD hahhah xDDDDDDDDd |
możesz wrócić na berylke i expić. bo póki co dajemy ludziom o nas zapomnieć ;) mamy lepszą zabawę
|
@up
Lepszą ? HAHA ze 145 na 139 dzisiaj ! |
Na warots? :O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wbijałem długo na forum i żałuje, że teraz wbiłem. Po co wy się z tym debilem kłócicie, on i tak dalej będzie tu spamował więc nie wiem po chuj wy mu odpisujecie :o
@komisarz Nie martw się, boce Ci na dlach xd Już 157 xd @jery Logował byś się częściej bo nudno bez naszej pro ekipy z beryli w pełnym składzie :F |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |