Dark Pally |
11-01-2005 20:07 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soli von Master
1) Nikogo niezabijesz bo jestes za slaby :) (z mojej gildi)
|
Skąd wiesz, że jestem za słaby? Dowiedzą się ludzie z innych gildi, że sie wymądrzacie, każdy płaci po 20k i mogiła.
Cytuj:
2) Czy ja mowilem ze mam potezna gildie? Ja mowilem ze nikt sie nie odwazy ruszyc ludzi z gimo :)
|
I właśnie przez to mówisz, że macie najpotężniejszą gildię. Bo przecież jak nikt to nikt, nie?
Cytuj:
3) Narazie to kazdy gosc ktory zabil jednego z moich kumpli (prawdziwych kumpli) zaliczyl deda, niewazne czy byl polakiem, szwedem, czy tez z gimo, zginal i tyle :)
|
Więc jednak ktoś zabił któregoś z twoich kumpli. Odważył się to zrobić wieć czemu my nie?
Zresztą co mnie obchodzi czy twoi kumple padają? Grunt, że tracą level :P
Cytuj:
4) Po co mam ci mowic swoj nick skoro ty sie boisz powiedziec swoj xD
|
Ktoś tu zapytał pierwszy, więc nie rób z siebie idioty.
Cytuj:
5) Carlin mnie szczerze mowiac *******i :) Jak ktos se chce tam pekowac to droga wolna, ma moje blogoslawienstwo.
|
Fajnie, a mnie gówno obchodzi cała twoja gildia.
Cytuj:
6) Niepotrzebnie mowilem ze zabije kazdego kto zabije jednego z moich kumpli, poniewaz watpie zeby ktokolwiek kto na samym poczatku urzadza sobie mass pk zaszedl na tyle daleko aby byc wstanie zabic kogokolwiek z moich znajomych (all 40++).
|
Zobaczmy... Torkel i Throleif Trollhammare dorobili do 65 cluba na 8 levelach, cały ten czas pkowali i teraz mają chyba 60? Nie wiem tam.
Cytuj:
7)Napisalem te posty aby uswiadomic co niektorym, ze nie beda specjalnie traktowani (przynajmniej z mojej strony) tylko dlatego, ze sa polakami :).
|
Zdecyduj się. Najpierw mówisz, że nas zabijesz. Potem, że źle mówiłeś, że zabijesz każdego kto... bla bla bla. Teraz powtarzasz pierwszy tekst.
Cytuj:
C U in tibia :)
|
C U in rook :)
|