![]() |
Może Kareth idzie do Cruora tylko nie zgadzałoby się to z faktem, że napisałeś, że to kilka dni później.
Najbardziej prawdopodobne jest to, że Karethowi to wszystko się śniło i idzie do kolegi żeby wyjaśnił mu ten sen. :) |
Ciekawe, pod wzgledem graficznym 7/10 fabula to 8/10 ^^ Czekam na kolejna czesc...
|
Ależ wy macie fantazje ;o
Ja piernicze! Wpiszcie sobie "fantazje" w google. |
@up:
A tam, starają się. Zresztą Ghernie - największą fantazję jak na razie miałeś ty z tym satanem xD Anyway jak nikt nie będzie w stanie zgadnąć, to z kolejnymi odcinkami będę dawał kolejne podpowiedzi. Aż do pewnego momentu, gdy to się stanie zbyt oczywiste. Wtedy niestety - nie będzie już nagrody. |
Co ma znaczyć ten brak dedykacji?
Oprawa wizualna... Nie chcę ci niczego narzucać, to twój styl, ale brak "kadrowania" i płaski las sprawiły, że... niezbyt fajno się czytało. ~jeżeli chciałeś ukazać przestrzeń dookoła domku to wystarczyło pokazać ją na pierwszym obrazku, a później już ciąć ~można ten porozrzucać rozmowę na większą ilość obrazków co zrobi pewną iluzję dialogu i może wprowadzić więcej dynamiki ~mimo wszystko nie przejmuj się zbytnio graficzną stroną, taka błaha sprawa nie może zbyt opóźniać kolejnych części Fabuła 111/1, widzę ją w całej okazałości, jest absolutnie niesamowita. Tak serio to trochę za mało się w tym wstępie dzieje, żeby cokolwiek powiedzieć. ~brakuje kropki na przedostatnim obrazku Co do tego s-s-sekretu, ciii, tej olbrzymiej dawki i-i-informacji... Dla tych, którzy wolą sami do tego dojść schowałem: Ukryty tekst:
Dobrze, że coś zrobiłeś : ] |
Kalaś wygrał.
A kto się nie domyślił... Dowie się we właściwym czasie. Następny odcinek myślę że będzie w ten weekend. A przynajmniej taką mam nadzieję. edit: Bym zapomniał! Cytuj:
Tak naprawdę to praktycznie żadna różnica. Cytuj:
A jakoś mój minimalizm powinien przetrwać przy zmniejszonych obrazkach |
Cytuj:
|
@#!! Teraz to mi zrobiłeś smaka na faka! Jeju, jeju, już chcę wiedzieć co tam Kalasanty napisał.
Czeeekaaam na następny part. Szybciej, błagam! |
czyszczenie
|
Cytuj:
Aaargh Nigdy więcej go nie użyje. Sezu obiecał dziś wieczorem dostarczyć wszystkie potrzebne sprity. Jest więc szansa, że w sobotę będzie. |
Patrząc na poziom innych fake'ów to ten zasługuje na 10/10.
Może i trochę i pusto w tym lesie, ale jedyne co tak naprawdę rzuciło mi się w oczy jako błąd to ten szary piach. Nie spodziewałem się tu fake'a takich osobistości. @edit Cytuj:
Co do fabuły to coś mi się zdaje, że ten mistrzuniu ma jakieś powiązanie z atakiem i to od złej strony. Być może na końcu zobaczymy walkę uczeń vs. mistrz. Po ponownym przejrzeniu dojrzałem brak ruchów postaci. Czy jeszcze nikt się tego nie nauczył? No i trochę zwiecha, bo już 05.03 ;] |
Przepraszam, spędzając w pracy 60h+ tygodniowo i śpiąc po 4h trudno się robi fake =f
Ale od przyszłego tygodnia (podobno) ma się uspokoić. A pierwsze opóźnienie było przez Sezu. Zniknął gdzieś chłopak. Teraz sam klepnę outy i jakoś to będzie :P Cytuj:
edit: Ale spoko spoko, fake będzie żył. |
Kolejni pro ilo ilo hiro??? Pomyślcie nad tymi fake....
|
Cytuj:
Ja cały czas czekam bo chwilowo jest to najbardziej zapowiadający się fake w dziale. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak poza tym - niestety nie było mnie w okresie największego boomu graficznego, do tego ja się zawsze specjalizowałem w fabule, ale nieważne. Myślę, że można spróbować coś takiego wprowadzić... jak mi ktoś pomoże i poduczy :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie ma to jak "najlepiej zapowiadający się fake roku", o którym zdąży się kilka razy zapomnieć w przerwie (czyt. dziurze/kraterze) między odcinkami.
Ten komentarz ma motywować cię do dalszej roboty. Doskonale zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma czas i chęci ślęczeć nad kilkoma obrazkami dla bandy idiotów, lecz jeśli zacząłeś projekt, to mógłbyś się nim zainteresować. |
śmierdzi kupa bo nie działa mia cs
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |