Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szczecin ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2281)

Gonzo von Krenzel 29-01-2004 21:15

Ja też tak uważam. To ma być spotkanie towarzyskie a nie cześć, cześć i do tibii ... Też proponowałbym galaxy, ponieważ jest mniejwięcej w centrum miasta i jest w nim wiele atrakcji. Co wy na to?

nawigator 30-01-2004 10:53

najlepiej zrobic to w miejscu gdzie panie pokazuja sztuke :DDD hehehe zona mnie zabije :D hyhyhy

ale nie tak serio lepiej pub zawsze mozna sie dogadac z wlascicielem ze beda mlodsze osoby itp :) zeby nie bylo
I sell voda albo Drink vodka or die :))

Mozna by se bylo powiedziec przy coli (bez alkocholowej :)))

a cafe zaczelo by sie granie i czas by szybko zlecial i zaraz by sie wszystkim znudzilo a to wlasnie chodzi oto zeby nie gnic przy kompie tylko uwolnic sie nachwile od tibi i pogadac o niej :)

sadze ze w cafe by byly texty w stylu give me that comp or die to rook :))

Gewof 30-01-2004 12:43

Pub tez nie jest zlym pomyslem i jak mowi Nawigator, wcale nie musi byc alkocholu(no moze troszeczke) :D

Nawigator ty jestes skate'm?? Bo jak tak to sie bardzo ciesze bo chyba nie bede tam sam :))

A cafe odpada, nie spotykamy sie zeby grac tylko pogadac i podzielic sie wrazeniami z tibi :))

Trzeba bylo by sie tez zaczac zastanawiac na d tym pubuem albo gdzies w galaxy(tam mozna cos zjesc, wypic, zagrac w cos :)) )

Jak by nie patrzec wlsnie zaczely sie ferie zimoe i mozna cos w najbliszym czasie zoranizowac. Moze ktos podejmie ie zadania organizacji tego?? :))

Zaglada 30-01-2004 13:18

Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.

nawigator 30-01-2004 14:49

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gewof

Nawigator ty jestes skate'm?? :))
Skad wiedziales ? podgladales ? :DD tak jestem

Gewof 30-01-2004 17:19

Cytuj:

Skad wiedziales ? podgladales ? D tak jestem
Hehe wystarczy looknac na opis miejsca pod twoim nickem i tam jest kawalek textu ostrego wiec sobie pomyslalem ze jak sluchasz hh to musisz miec cos wspolnego z ta kultura :D

Cytuj:

Możemy również siębie opisać ~. Było by to taka mała atrakcja =P, zgadywanki by były, kto kim jest. Zabrac by można jeszcze aparat i zamieścić na forum nasze spotkanie.
Fajny pomysl z tymi zdjeciam :)) Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie :P Zaglada ty tez ze Szczecina ?? Jak tak to super, 2 modkow mamy :))

Gimlos 30-01-2004 17:57

w razie czego ja mam cyfrowke;)
galaxy tez niezly pomysl, chociaz ja wole na prawobrzezu ;P ( no, ale chyba odosobniony jestem z tym prawobrezem )

nawigator 30-01-2004 23:33

Cytuj:

Cytuj:

Skad wiedziales ? podgladales ? D tak jestem
Hehe wystarczy looknac na opis miejsca pod twoim nickem i tam jest kawalek textu ostrego wiec sobie pomyslalem ze jak sluchasz hh to musisz miec cos wspolnego z ta kultura :D
eee no fakt :D

Fajny pomysl z tymi zdjeciam Ja niestety nie mam cyfrowki, no chyba ze w telefonie [/quote]

widzisz moje zdjecie ? to wlasnie z telefony , ktos poruszyl reka i kupa nie ma ladnej fotki :// ja najprawdopodobniej dorobie sie cyfrówki do tego czasu :)

Zaglada 30-01-2004 23:48

@ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ?

@ Gewof

Z mojego podpisu też coś powinieneś wywnioskować.

Gewof 30-01-2004 23:51

A na kiedy miejwiecej zrobimy to spotkanie, trzeba zaczac cos polanowac :)) Podajmy moze jakies konkretne terminy i miejsce(pub czy galaxy)

Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe :D Plywasz na statkach hehe ??

A co do cyfrowki to Gilim powiedzial ze ma wiec nie ma sie czym martwic.

Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes :D

(cos sie stalo bo nagle mam 2 posty mniej :( mialem 26 a teraz jest 24, dlaczego ?( )

nawigator 30-01-2004 23:58

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Zaglada
@ nawi
Chce Ci się jechać te 80km ~ do Szczecina ? Ty jesteś tym z fajka ?
Chce mi sie jechac dlamnie to nie problem :) obym tylko wyjazdu nie mial w morze :// hmm jak ja bym nie przyjechal w co watpie to przyjedize mój sistrzeniec on po czesci tez gra moja postacia :)

Tak ja to jestem ten z fajka

Cytuj:

Nawigator z tego zdjecia widac trochu ze ty masz stroj marynarza hehehe Plywasz na statkach hehe ??
Tak jak mówisz nie inaczej :D

Gewof 31-01-2004 13:31

Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly :)) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat :P I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest :D

nawigator 31-01-2004 16:36

Cytuj:

Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly :)) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat :P I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest :D
teramin dlamnie bynajmniej nie ma znaczenia ale mam nadzieje ze nie bede tam sam (taki stary ://) heh jak nie bedzie osób pelnoletnich oprócz mnie to ja bym musial z wlascicielem pogadac :/

hyh ja czekam na termin i przyjezdzam :D

nom wlasnie niech inni tez cos pisza co to ma byc ? to nie zebranie starych zgredów tylko graczy
wypowiadac sie ale juz ;D
------------------------------------------------------------------------
posta edit:
wlsnie jezeli to jest pub, dyskoteka czy cos innego gdzie wstep jest od 18 lat nie mozna tam przyjsc w piatek,sobote ani niedzile
gliny rabia najazdy i wylapuja osoby ponizej 18 lat ;/ a po co nam problemy
a moze jakis pizz hut albo cos takiego hmm sam nie wiem myslmy dalej :)

Gewof 01-02-2004 21:18

Hmm.... czyzby spotkanie odwolane :( Ciagle nie widac zeby ktos inny byl tym zaintersowany oprocz osob ktore wymienilem a dni leca :( Ludzie zacznijcie cos mowic i zrobmy to spotkanie bo jak tak dalej bedzie to nic z tego nie wyjdzie ;( Nawigato ten pomysl z pizza hut wcale nie jest zly ale jak mowilem to mozemy do galaxy bo tam i pizza hut, kfc itd. :)) A jak wam sie nie bedzie chcialo to ja chetnie spotkam sie z mniejsza grupka osob(nawigator, zaglada, gilim itd.) Nawigator mam prozbe, mozesz mi podac swoj numer gg, napisac na pw albo bezposirednio do mnie na gg(1421536) bo chcialem pogadac co do spotkania :D

Zaglada 03-02-2004 13:33

Może do kina ? ^^

Cytuj:

Up. O tobie Zaglada wiedzialem juz duzo wczesniej przegladajac forum na starym koncie jeszcze trafilem na fotki ludzi i tam byla twoja fotka i sam mowiles ze skate;m jestes
Nigdy nie miałem swojej fotki na kompie, a jeszcze w necie? hoho

Hegemmon 03-02-2004 13:38

Zagłada miałby mieć swoje zdjątko w necie???
hmmm.. (chichy smiech) (głośniejszy smiech) (rechot) :D a to dobre ^^

Gonzo von Krenzel 03-02-2004 13:54

1. Sory, że mnie tyle nie było ale mój administrator sieci nie umie naprawić usterek, więc teraz mam problemy z netem i nieraz kilka dni jestem pozbawiony tego, jakże pięknego wytworu cywilizacji.
2. Moim zdaniem GALAXY i nie ma co już wiecej gadać ;).
3. W sobote jak Gewof wspomniał chyba jest najlepiej.
P.S. Zagadam z rodzicami to mi może kamerkę zapożyczą. Wtedy by się filmik opublikowało :D .
I jeszcze ostatecznie kto idzie ?

Gewof 03-02-2004 15:19

Sory zagalada musialem cie z koms pomylic lol :P

OK to moze w sobote moze o 14 w galaxy pod wieza do wspinania lub przy jednej z wind (tych szklanych) np . przy lewej patrzac od skaly do wspinania :P Jezeli wam pasuje to bedzie to ostateczy termin,godzina i miejsce :D I zglaszac sie kto chce przyjsc(i to natychmiast :)) )

Gonzo von Krenzel 03-02-2004 15:34

@Gewof:
Prawie dobrze :D . A dokładniej: Myśle, że koło windy ani pod skałką wspinaczkową nie jest zbyt dobrze, ponieważ tam zawsze kręci się dużo ludzi, a my nie znamy się z wyglądu więc mogą być problemy z rozpoznaniem i zgrupowaniem :/. Niestety nie znam dobrze galaxy - byłem tam kilka razy więc, niech ktoś poradzi może inne miejsce? No w sumie sam nie wiem... :/. Myśle, że lepiej jest spotkać się np. przy wejściu do jakiegoś większego sklepu w galaxy. Np. przed wejściem do Geant-a (jak się stoi naprzeciwko wejść to jaknajdalej po lewej stronie).

Gewof 03-02-2004 15:48

To mam lepszy pomysl, spotkamy sie na samej gorze(2 pietro) przy tej scianie co ma byc multikino. Tam praktycznie nikt nie chodzi bo nie ma sklepow a jezeli to nie odpowiada to mozna tez przy sklepie ecco(zaraz niedaleko wejscia jest) lub jeszcze na 2 pietrze przy sklepie z laptopami i netbookami, on jest tam gdzie salony ery, idei i plusa. Wybierzcie sobie i tam sie spotkamy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.