![]() |
Cytuj:
Tu bardziej chodzi o to, ze o ile jeszcze zrozumiem czemu trzeba by placic za dwie pierwsze opcje to ostatniego ani ani. Placic za ochrone konta? No dosz karvy nedzy, przeciez to oni powinni zadbac o to zeby moje konto moglo byc bezpieczne. A zmiana plci, nowy world i zmiana nicku. Dlaczego mialbym za to placic? Skoro mam focha zeby to zmienic to powinno to byc ogolnodostepne zamiast zdzierac ze mnie marne 3 euro za zmiane plci czy nicku glupie postaci w gierce. Nie gram w to gowno, ale skomentowac musialem. |
Cytuj:
A dlaczego oni muszą ci to dać za darmo ? Dlaczego muszą ci dać ochronę konta, które straciłeś przez swoja głupotę ? |
Cytuj:
Tak samo skoro za zmiane plci placic trzeba 3 euro to na pewno nie mialbys nic przeciwko zeby za zmiane outa placilo sie 5? |
Cytuj:
Wspominasz, że zmiana płci itp powinno być ogólnodostępne, tylko po co ma to być? Jak można zrobić to od płatnie i inni na tym zarobią. Zanim napiszesz na mnie jakieś bluzgi albo uznasz, że "liże dupe dla cipsoftu" zastanów się nad tym z 10 razy, bo się tylko skompromitujesz jak 80% dzieci tego forum. |
@up
Pierw Trzeba Wiedzieć co to jest Riposta.. To Po Pierwsze Primo, po drugie Primo Muszą zarobić kasę na czymś.. I tak wolę płacić za to, że zmienię nick czy Świat niż Płacić za to żeby się zalogować !!.. Ludzie Myślcie, jest jeszcze Kryzys.. a Cipsoft Musi się na czymś odkuć.. Czy To tak trudno zrozumieć ???? Gdyby to było ogólnodostępne, to ludzie By światy zmieniali z Prędkością Światła i Nicki żeby nie mieli Hunta.. |
Cytuj:
|
a teraz bez zbędnego tłumaczenia - niepasuje ? szkoda paru zł? nie płać, nie zmieniaj, nikt Cie do tego nie zmusza. Tylko prosze nie troluj :(
|
Cytuj:
to ktoś jeszcze gra w tibie? 8o |
Cytuj:
Natomiast kwestie numeru konta i hasła po stronie użytkownika są poza strefą jurysdykcji Cipsoftu i ochrona ich jest zadaniem użytkownika. |
Dokładnie.. Nie chcesz, to nie zmieniaj :):).. Nic na siłę.. Tylko później się nie użalać że Cipsoft próbuje na wszystkim zarobić kasę
|
Cóż, prawda jest taka, że czegoby Cipsoft nie zrobił to i tak niektórym się to nie podoba, bo 'stara tibia była najlepsza, miała klimat i blablabla...'
|
Po pierwsze:
Nie chcesz zmieniać - Nie zmieniaj Po drugie: Też bym to wprowadził aby kasę trzepać na ludziach, którzy chcą płacić za takie rzeczy. Po trzecie: Powtórze pierwsze: Nie chcesz zmieniać - Nie zmieniaj Narzekacie tak jakby Was zmusili do tego. To taka sama sytuacja jak np. Coca-cola by wypuściła jakąś mini lodówkę by sobie w niej trzymać butelki. Chcesz ją kupić to kupisz, nie chcesz to nie... Ahh ten zawistny naród. |
Kiedyś Tibia była całkiem Inna :):).. Ulepszenia zaczęły się od 7.8 :P:P... I Przeważnie Tym Starym Graczą Gra się już nie podoba ;]
|
chęć zarobienia - standart
ale na czym? zdzierać hajs na takim gównie jakim jest Tibia? to tak jakbyś miał płacić za pokręcenie sie na karuzeli w parku tyle samo co za np. jazde na rollercoasterze :o dziwny przyklad ale, kto ma skminić ten skmini |
Chyba jedyna rzecz, która udała się Cipsoftowi od dośc długiego czasu...
|
Czy ta nowa Tibia jest taka straszna?
|
Nie jest taka straszna. Głównie narzekają dzieciaki, które nie mogą już bota używać. Na prawdę jest coraz lepiej. Mimo, że wiekowo to nie to samo co 8 lat temu to jednak przyciągnęła mnie z powrotem.
Miło się gra, gadasz z kumplami na vt/ts i atmosfera wraca :) |
Paranoja. Zrobili grę, która grafikę ma z czasów pegasusa, a pobiera mi 100% procka (na rdzeniu) (ludzie z CipSoftu są pośmiewiskiem wśród programistów) i każą sobie jeszcze płacić za jakieś durne zmiany nicku i płci.
A zmiana nr konta to już w ogóle bezsens. Załóżmy, że wyjeżdżasz gdzieś i nie grasz przez kilka tygodni. W tym czasie ktoś kradnie ci dane do konta, zmienia hasło, e-maila, r-key'a (którego zmiana - oczywiście - też kosztuje) i account name, dzięki nowej wspaniałej metodzie. W jaki sposób odzyskasz konto? Napiszesz do nich? CipSoft ma to w dupie :baby: W odpowiedzi napiszą, że dziękują ci za skorzystanie z nowych usług. Peace |
Cytuj:
@down Miałem hacka parę razy, a jakoś nie miałem pretensji do cipsoftu. |
nie wiem, czy jeszcze grasz, ale zobaczymy, co powiesz, gdy tobie się to przytrafi.
chodzi o sam fakt. niby robią wszystko, by zmniejszyć ilość takich sytuacji (ciekawe co), a z drugiej strony - gdy tylko nadarza się okazja zarobienia paru groszy, ułatwiają życie tym, co te konta kradną. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |