Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2282)

Vorment 27-05-2004 17:49

@ up:

Tu sie z toba nei zgodze. Nie zostal wyczerpany :P. Z tego co wszyscy mowili wywnioskowalem, iz nie wolno mowic o questach bo niektorzy nie chca podpowiedzi, chca sami zrobic. I jeszcze ktos zrobil questa i nie chce sie podzielic. No coz, jak ja zrobie questa, i CHCE sie nim podzielic z innymi to pisze. Jak komus sie nie podoba to, ze napisalem gdzie to jest, co trzeba zabic i co sie dostaje to moze przeciez przestac czytac gdy skapnie sie, ze to jest rozwiazanie questa.

P.S Jesli ktos zna jakiegos questa na mainie to niech napisze, jak sie modki dopierdziela to na private plz :P

Jedi 27-05-2004 18:08

Teraz gdy już nie ma Bosala i jego złudzeń, że tibia.pl jest oficjalna to powinien znaleźć się dział o questach. Jak ktoś nie chce to tam po prostu nie będzie zaglądał. Przecież już praktycznie wszędzie można o nich się dowiedzieć choćby na tibia.xx...

Polinik 27-05-2004 18:37

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jedi
Teraz gdy już nie ma Bosala i jego złudzeń, że tibia.pl jest oficjalna to powinien znaleźć się dział o questach. Jak ktoś nie chce to tam po prostu nie będzie zaglądał. Przecież już praktycznie wszędzie można o nich się dowiedzieć choćby na tibia.xx...
Co ma Bosal do questow?
Ja tez ich nie chce, i mam nadzieje ze reszta moderatorow podziela moje zdanie.
Skoro wszedzie mozna sie dowiedziec, to w czym problem? Szukaj sobie spoilerow wszedzie indziej, przeciez nie ma z tym problemow, prawda?

Jedi 27-05-2004 23:28

A kogo obchodzi, że ty nie chcesz... Ważne, że lud chce

Gremlin 27-05-2004 23:56

Cytuj:

Jest srodek lata i lod sie stopil :)
Quest spoilerow nie ma i nie bedzie.

Wedle zyczenia Vorment sie dopierdziele i dam mu upomnienie za pytanie o quest.

re: Quest spoil na xx.pl
Niedawno przegladalem ta strone i ich forum, musze powiedziec ze:
1. Opcja szukaj dziala lepiej niz u nas :)
2. Ten ich quest spoil jest... w sumie to nie wiem co powiedziec (i tak by autocenzura wyciela), same questy dla newbie, a reszta co widzialem to wulgarne przewalanie z Encyclopedia of Tibia (ktora w przeciwienstwie do xx.pl ma naprawde sporo orginalnych materialow).

Hinol 13-06-2004 17:42

Cytuj:

CO?! Lud chce?! Jak widzisz dużo jest przeciwników quest spoilingu. Ja się przyznaję, że tylko raz poprosiłem o dużą pomoc w queście. Więcej nie chcę pomocy.

By$iu 13-06-2004 19:35

Ja tez zeby Quest spoilin byl zabroniony tyle frajdy jak sam cos odkryjesz,a jak cos to otyych spraw jest gildia/koledzy.

Gold Raven 13-06-2004 21:21

Ja jestem za zakazem quest spoilingu :) - to jest psucie zabawy, wiem po sobie - przelazłem całego Fallouta 1 z opisem :/ - do kitu zabawa - niezrobiłem tego błędu przy Falloucie 2 :)

Teraz w Tibii odkryłem quest :D szukam właśnie rozwiązania :) popytałem się znajomych i jakoś nikt tego questu nieznał :) jest adrenalinka :) lol :)

MatKus 13-06-2004 21:53

Oczywiście są zwolennicy i przeciwnicy questspoolingu. Ja nalerze do tych drugich. W związku z tym dopuki ja tu jestem adminem, będzie obowiązywał zakaz quest spoolingu.
Wystarczy pogadać z kumplami, poczytać game i help chat, poczytać forum. Zwykle nie zobaczycie tam bezpośrednich odpowiedzi na questy, jednak często można ze strzępków informacji poskładać odpowiedź. Wystarczy odrobinę wysilić to coś między uszami, a na pewno się uda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13.