Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Buty na sezon 2010 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=228472)

Albertus 01-03-2010 18:42

ja w podrobach chodzę coś około 8-15 miesięcy , w oryginalnych chodziłem 4 lata aż mi noga wyrosła.

Wiec w but warto zainwestować.

Mazur199 01-03-2010 18:43

prosze Cie bardzo markowe i lansiarskie
http://allegro.pl
/item930385379_buty_dolce_gabbana_d_g_super_cena_ro z_43.html

http://allegro.pl/item931062410_rewe...bbana_d_g.html

//wszystko ok gdyby nie te blaszki dg wyrąbane na pół buta, dla mnie to juz nie jest ani ładne ani przydatne tylko nadaje sie do wiesniaczego lansu

ironia ON/offsą i nawet fajne buty firmy która nie zmienia wzoru buta od 3 lat tylko za kazdym razem podwaja jego cene

http://allegro.pl/item939218453_buty...33_43_hit.html

zielony zwierzak z dzungli z lacoste + 3 do lansu

co do yoha, o gustach sie nie dyskutuje mr perfect,a co do tematu, smiejecie sie z goscia, który przesadnie dba o swoje stopy i buty więc powiem wam dwie rzeczy:
po 1 o facecie najbardziej swiadczą własnie buty i ich stan
po 2 chyba nie chcecie przyjsc do swojej dziewczyny,zdjac buty i poczuc swiezy zapach zgnilizny am I right?

Czarna_Mamba 01-03-2010 18:52

Kup sobie markowe martensy, cena z początku przeraża, ale już trzeci rok mi służą i są w przedniej formie. : )

Gelt 01-03-2010 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2737951)
Jeszcze większe gówno niż glany.

Za to jakie wygodne <3 I ten lan$$$$$$$. Yoha nie stać to tak gada:D:D:D:D:D:D:cup:

Mi wiele razy wytykali trampy converse.. Z tym, że mają świetny wygląd i po 2 latach wyglądają praktycznie jak nowe. Cena przeraża, ale jak widać, opłaca sie.

Parafeks 01-03-2010 19:05

Podróby Pumy i nie ma zmiłuj _/

Arashel 01-03-2010 19:17

Jakieś byle jakie sandałki + skarpetki od Nike i wszystkie laski twoje...

Parafeks 01-03-2010 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arashel (Post 2738019)
Jakieś byle jakie sandałki + skarpetki od Nike i wszystkie laski twoje...

Dorzuć jeszcze jakąś zajebistą koszulkę, super lansowe spodnie i plecak . ; ]

Yoh Asakura 01-03-2010 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2738012)
Za to jakie wygodne <3 I ten lan$$$$$$$. Yoha nie stać to tak gada:D:D:D:D:D:D:cup:

Mi wiele razy wytykali trampy converse.. Z tym, że mają świetny wygląd i po 2 latach wyglądają praktycznie jak nowe. Cena przeraża, ale jak widać, opłaca sie.

Przecież te trampki są paskudne i niepraktyczne. Tylko i wyłącznie dla takich metroseksualnych cioteczek, które do końca nie wiedzą, czy są facetem czy babą.

Nothing personal, Gelt.

Grue 01-03-2010 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2737958)
Może nie 16 godzin, bo o 6 mniej i strasznie nie było. (Podczas tej zimy, gdy było wszystko pozasypane) Zresztą kocham je za to, że w nich było ciepło i sucho nawet po przechodzeniu przez rzeczkę która prawie do kolan mi sięgała :D.
I tak pisałem, na dłużej preferuję Nike, bądź co bądź samobójcą nie jestem, lubię moje nogi ;)

Określę to tak. W zeszłą zimę, gdy byłem na poligonię i jeszczę nie mogłem działać jako działon w Rosomaku, a zwykly piechociniec z desantu, ubrałem właśnie owe Wojasy. Po 2h mnie bolały łydki (a juz były rozchodzone troszke), po 4h załowałem, że nie wziąłem magnumów, bo mi po prostu było zimno w giry. Jak sie chodziło to jeszcze jeszcze (nie wytykam kurewskiej sztywności i wielkości tych 'buciorów'), ale jak posterunek w nocy - 2h przy mrozie -10 do -15 to ja podziękuje. W Magnumach, nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby mi było zimno w giry, pomimo jednej pary skarpetek (a nie dwoch jak zaczasow zetki i gumiakow z filcem hahaha). Jak dla mnie Magnumy najlepsze. Polskie desanty, wojasy i te nowe letnie gowna - to gowna. Tak samo jak mundury letnie, ceratex, rekawiczki i wiele wiele innych rzeczy z sortow mundurowych. Rosomaki tez gowna (na 12 dzialaly 3 xD)..........
Chędożyć MON! : )

Oerciak 01-03-2010 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue (Post 2738027)
Określę to tak. W zeszłą zimę, gdy byłem na poligonię i jeszczę nie mogłem działać jako działon w Rosomaku, a zwykly piechociniec z desantu, ubrałem właśnie owe Wojasy. Po 2h mnie bolały łydki (a juz były rozchodzone troszke), po 4h załowałem, że nie wziąłem magnumów, bo mi po prostu było zimno w giry. Jak sie chodziło to jeszcze jeszcze (nie wytykam kurewskiej sztywności i wielkości tych 'buciorów'), ale jak posterunek w nocy - 2h przy mrozie -10 do -15 to ja podziękuje. W Magnumach, nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby mi było zimno w giry, pomimo jednej pary skarpetek (a nie dwoch jak zaczasow zetki i gumiakow z filcem hahaha). Jak dla mnie Magnumy najlepsze. Polskie desanty, wojasy i te nowe letnie gowna - to gowna. Tak samo jak mundury letnie, ceratex, rekawiczki i wiele wiele innych rzeczy z sortow mundurowych. Rosomaki tez gowna (na 12 dzialaly 3 xD)..........
Chędożyć MON! : )

Pewnie masz racje, bo jakby nie patrzeć doświadczenie dużo większe :D. Tymczasowo wystarczą mi MONowskie butki, w przyszłości jakby coś zasugeruje się radą co do Magnumów ^^.

Dolcu 01-03-2010 20:17

Jeżeli chodzi o buty to oczywiście Nike polecam model "Twilight"
But ideał =]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2738012)

Ale zauważ że to jest mężczyzna a każdy mężczyzna nie chodzi w trampkach tylko w normalnych butach więc schowaj ten swój lans i błysk w swoich pedzio-conversach

Nari 01-03-2010 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolcu (Post 2738047)
Jeżeli chodzi o buty to oczywiście Nike polecam model "Twilight"
But ideał =]

Ale zauważ że to jest mężczyzna a każdy mężczyzna nie chodzi w trampkach tylko w normalnych butach więc schowaj ten swój lans i błysk w swoich pedzio-conversach

Huh? Znam kilku "mężczyzn", którzy faktycznie chodzą w trampkach. I pasują im one.

@buty
Mój cel na następną zimę:
http://www.rockmetalshop.pl/product-...TEEL-068-.html

Parafeks 01-03-2010 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2738059)
Huh? Znam kilku "mężczyzn", którzy faktycznie chodzą w trampkach. I pasują im one.

@buty
Mój cel na następną zimę:
http://www.rockmetalshop.pl/product-...TEEL-068-.html

Trampki noszą frajerzy, Nike i Puma są najlepsze ( Hah, sam mam takie do piłki puma turfy, 2 lata trzymają i Nike'i które trzymają 4 )

Grue 01-03-2010 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2738046)
Pewnie masz racje, bo jakby nie patrzeć doświadczenie dużo większe :D. Tymczasowo wystarczą mi MONowskie butki, w przyszłości jakby coś zasugeruje się radą co do Magnumów ^^.

Stealth bierz, bodajze III. Jak nie zapomne to zrobie foto moich (ujebanych w blocie po wojazach ostatnich z autem xD), ale tak zebys mial mniej wiecej wizje. No i przymierz wszystkie modele po 5 razy itd i wybierz te ktorej najlepiej leza Tobie na stopie i najpewniej sie czujesz. No i troszke wieksze bierz, zawsze jak bedzie pizdzic to mozesz 2 pary skarpetUFF ubrac, chociaz mi sie to nie zdazylo ; )

No prosze nawet w necie je znalazlem:
Te mam:
http://www.ranger.net.pl/d_113146902...m_stealth.html
Jak dla mnie zajebiste.

Gelt 01-03-2010 21:12

Od kiedy Nike to wyznacznik męskości?:cup: Nie wypowiadam się na ten temat, bo polemika z homofobami do niczego nie prowadzi. Wszędzie widzi gejów(?) i wszystko co z tym związane. IMO to nie jest normalne.

Btw TO są prawdziwie męskie buty.

Tak tak, takie buty kiedyś nosili twardziele na Dzikim ZachodzieB) Mniemam, ze jesteście właścicielami?

Ps. Trampy sa symbolem punków, ludzi którzy słuchają rocka. Taki stereotyp. Nike jest kojarzony z You Can Dance!(oł jea), Roooofim (czy jakoś tak), lansem (i to jakim!!!) i pedałami. Więc nie wiem w jaki sposób one są męskie:<

Grue 01-03-2010 21:17

@up
Dlatego Reebook rlz ; )

Parafeks 01-03-2010 22:02

Ej, nośmy wszyscy buty marki jakiej chcemy, o gustach się nie dyskutuje. _/

Erverse 01-03-2010 22:30

@gelt
jeszcze nie dawno udawałeś dziewczynę, może coś w tym jest?

@top
idź do sklepu, wybierz sobie jakieś i voila, EOT.

Spaaaj 01-03-2010 22:34

z checia bym pojechal do miasta ale mam do niego 50km a nie ma mnie tam kto podwiesc wiec narazie zostaje mi allegro .. a czasu nie mam naprawde na szukanie po stronach wiec. Te buciki lacoste no fajne zastanowie sie nad nimi mysle tez o Nike shox rivlary i jakis pumkach ;s Jesli macie jakies jeszcze fajne buty to wysylajcie linki z gory dzieki

Gelt 01-03-2010 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2738110)
@gelt
jeszcze nie dawno udawałeś dziewczynę, może coś w tym jest?

To prawda, huehuehue. Aczkolwiek nie widzę najmniejszego powiązania między tym a butami: o Zakochałeś się w moim alter ego, że tak wypominasz?: > I rozczarowałeś się?:<

@Parafeks

Powiedz to napinaczom :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.