![]() |
Cytuj:
Dzięki takim kretynizmom świat by się cofał a nie szedł do przodu..ale cóż takie życie tak ? ... P.S. Skocz po słownik ;) A co do ciekawych dodatków.. to zawsze takim posępnym miejscom w Tibii brakowało mgieł...pary uderzającej z bagien itp itd.... Niech CipSoft tylko nie walnie tego jako podpuchy do jakiegoś a la komiksu ;) |
Zauważcie że na screenie znajdują się również groby. Wydaję mi się, że mgła będzie tylko w takich miejscach, tj. cmentarze itp. Niemniej jednak, byłoby ciekawie gdyby np. na pustyni szalały burze piaskowe, na bagnach wspomniana mgła itd. Albo zima od grudnia do marca. Byłoby to ciekawe i z pewnością w jakiś sposób urozmaiciłoby rozgrywkę.
K.Jay |
Wszystko na plus ostatnio dla cipsoftu ich praca ma coraz wiekszy rozwoj co bedziemy mogli zobaczyc za 5-7 lat napewno grafika wtedy bedzie o niebo lepsza :) od tej na ktorej zaczynalem grac 7.4 :)
|
Dobrze, że CS chce coś dodać oprócz nowych głupich/niepotrzebnych terenów oraz jeszcze bardziej kretyńskich mobów.
|
najśmieszniejsze w tym wszystkim to, że jeśli się za bardzo rozpędzą i zmęczą robieniem mgły, to na jakiekolwiek sensowne zmiany poczekacie dodatkowe 6 miesięcy.
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze nie raz Cipsoft cie zaskoczy i napewno bedzie dogorywac jeszcze dlugo i beda bic na tym kase z "jajem";) |
Hmm, zjawiska pogodowe w Tibii. Ciekawe,ciekawe.
|
Moim zdaniem to ciekawy pomysł.
Oczywiście wam jak zwykle nic nie pasuje... Lagi czy Kicki? CipSoft to doświadczony zespół i pewne jest to, że nie pozwoli sobie na tego typu niedociągnięcia ;) I tak jak ktoś już wcześniej napisał: Takie unowocześnienia dodadzą grze więcej klimatu który troche utraciła :) |
Cytuj:
|
Ja apeluję o wprowadzenie nieba!!!
|
Fajnie to wygląda, przydałoby się wprowadzic też inne stany pogodowe np. deszcz.No i może by tak zrobić dzień i noc :) Było by super!
|
Cytuj:
|
Według mnie to nie jest głupi pomysł. Wprowadzi pewne zmiany stylistyczne i urozmaici grę.
Oby tylko nie powiększyły się lagi. |
News ma w tytule "Flash Forward". Czy tu przypadkiem nie chodzi o to , ze klient tibi był przepisywany na flash'a, co umożliwi dodanie właśnie takich efektów jak zaprezentowana tu mgła?
|
Cytuj:
Chcesz poczuć klimat? Włącz wyobraźnie! Zobaczysz, że małe elementy sprawiają najwięcej radości. |
xd
Ciekawie Sie Zapowiada :d
czekam !!! :D:D |
Cytuj:
|
powiem tak jesli chodzi o zmany w grafice jestem za, takie cos mi odpowiada ale niech tez zajma sie zmianem systemu pvp
teraz to na dlair venore strach isc bo stanie kilki 8-lev w przejsciu, ekipa 45 magow i juz kazdy ma pozamiatane. tak samo jak kazde miasto na facc, full pk teamow wszedzie grasuje nawet spokojnie z dp nie mozna glowy wychylic.... powinni isc glownie w strone ulatwienia (a raczej utrudnienia gry pk teamom) a nie tylko na poprawe grafiki |
słabsze pc'ty potrafia robić takie mgłę bez tego dodatku :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |