![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Byłeś kiedyś na polu, że ci wszystkie piwa zbożem śmierdzą? Bo z taką opinią, że wszystkie piwa oprócz lecha śmierdzą zbożem również się nigdy nie spotkałem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
inne --->> SPECIAL <<---
|
Wyłamię się.
Stella Artois, Foster's. Regionalne na jakiś festiwalach piwa też są dobre. Takie.. Zupełnie inne niż te znane marki. |
Wódka i Ballantines...
A tak to Lech Pils ; ) |
Cytuj:
Ja po prostu nie lubię smaku zwykłego piwa, więc jeżeli je piję, to wolę takie pseudosmakowe cuda typu desperados, czy redd's. Wybrałem to pierwsze, bo wyżej procentowane. |
Zagorzały katol w ogóle może pić jakikolwiek alkohol? Nie będziesz się przez to smażył w piekiełku? Nie boisz się drwin ze strony Lucyfera czy innego rogacza?
|
Cytuj:
A na poważnie, to katoliczki nieraz piją więcej i częściej niż niekatoliczki. |
Ahhh, to już wiem dlaczego na niektóre piwa mówią SIKI : P
|
Cytuj:
Inna sprawa to nałogi, które wpływają w większym stopniu na relacje z otoczeniem. Te grzechem w moim wybiórczym sumieniu są. Poza tym udowodniłeś tezę, która mówi że każdy temat da się zmienić w flame dot krk ;-p. |
Jejku, Nari, spodziewałem się czegoś bardziej a'la Cejrowski i jego spalanie się na stosie pod klinikami aborcyjnymi, może zaczniemy od nowa, ale tym razem skoczysz mi do gardła? :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To wtedy się jeszcze coś czuje? : d
|
Ryba sprobuj kiedys nie dedac po drugim piwie, moze ci sie spodoba.
|
Che che, ale mi pojechałeś.
|
Belgijski Jupiler <333
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Leszek, czasem jakieś xyz strong popite colą.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |