![]() |
Rotfl, dobrze odpowiedziałem a nie przyznało mi pkt ;|
|
Wcale nie dobrze, w drugim się pewnie walnąłeś, gdzie dwie odpowiedzi różniło słowo "nie" :P
|
w jakich godzinach sa te quizy? 19 15, 23 35 i o ktorej jeszcze?
|
@up
15 Ryba właśnie nie ;p Zauważyłem, ze tam było dopisane nie xD Ale 650 starsów w te czy we wte ;p Ile macie już starów? |
21 300 here :P
|
Taa, mam premium i jakies 13k starsow, ale trzeba elite kupić sobie, inaczej bez szans ;s
Btw - te quizy to cos ostatnio nieregularnie są |
Może mi ktoś coś wytłumaczy: jak oni na takim czymś zarabiają? Bo nie wierzę w to, że robią to za darmo, albo że zwraca im się z płatnych kont.
|
Normalnie - naiwny użytkownik wchodzi na serwis, klika w reklamy itp. itd. a firma po pewnym czasie kończy działalność / jest niewypłacalna / powołując się na regulamin kasuje ci konto / po miesiącu wysyła ci koszulkę (wartą w hurcie 4-5 zł).
|
Ilość starsów: 15 200 < co do zwracania - policzmy, że co 4ty użytkownik ma konto elite - daje to około 200.000zł < przy tym, że nie napisali jakiej firmy są myszki klawiatury i pendrive - można liczyć, że to najgorszy syf - spora część użytkowników za wszystkie starsy kupi comety do licytacji i je wtopi ostro, toteż moim zdaniem na samych kontach jeszcze na + wyjdą ;D
|
Też tak myślę xD A peny są firmy SanDisk ;p Oni zarabiają na ludziach którzy wykupują konta premium/elite i jak ktoś chce u nich reklamy.
|
Chyba wam się coś pomieszało, albo kiepsko znacie się na usługach. Oni z takiego smsa za 9zł + VAT, mają max 4 złote dla siebie ; P
|
Cytuj:
|
Dobrze, że jest tam to IMO, bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Dla operatora 20 tysięcy smsów to nic, tak jak podałem, 4zł to MAX, ile mogą mieć z smsa za 10 zł. Nie zdziwiłbym się, jakby to było i 2 zł.
@down Ta, umiem pomnożyć 2x15 : p |
No to masz 15sms (licząc 2zł) i masz pena 4GB ;p
|
Jak założyć i obsłużyć konto na stronie www.*********.pl ? ( PORADNIK HD Z LEKTOREM )
http://www.youtube.com/watch?v=9QsNnzBPSyY |
Zarejestrowałem się dzień po zrobieniu tego ale wyjechalem i od soboty do dzisiaj mnie niebylo wiec tylko 3,5k starsow ;d kupuje zaraz chyba konto "elajt" i jakos bede zbieral ;p ciekawe czy dodadzą gry na pc /xboxa/ps3/psp w swoim czasie :)
|
pytanko z mojej strony. Czy jest do wygrania iphone i jak jest to za ile tych pkt ?
|
Cytuj:
|
No właśnie trochę się obawiam tego co pisał Tompior: Ogłaszają upadek i nara:s
|
O Lockerz się tez bali ale wiadomo w Stanach jest inaczej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |