![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Brawa dla Vila i paru innych ludzi, którzy załapali o co chodzi autorowi tematu. |
Cytuj:
|
+ Hoobastank oraz Skillet/ Thousand Foot Krutch (chyba, że autor ma awersję do christian rocka).
btw macie szczęście że nie mam w zwyczaju czepiać się offtopów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Topic
Z SOADu lubię może ze trzy piosenki. Spiders, Chop Suey! i Aerials. Nic wybitnego, ale bardzo przyjemnie się słucha. Cytuj:
Przepraszam za wszechobecną spinkę. Na tym forum jest tak, że jedna głupota nieuchronnie powoduje bulwers jakiegoś pietnastolatka. Pozdro. |
Cytuj:
Cytuj:
@edit: Thero, a rapcore to nie jest przypadkiem połączenie rapu z hardcore'm? Cytuj:
@top: skoro podoba Ci się LP, to pewnie pedalstwo pokroju SOAD, Green Day, Blink 181 czy Sum 41 też Ci podejdzie. |
A jak soad ma się do (owszem, pedalskiego) green day czy tez jeszcze gorzej, sum 41?
green day i sum 41 to jakieś emo-punkrock dla nastolatek @down no cóż, ja jakoś słyszę w soadzie mocniejsze brzmienie, mocniejsze gitary, tak jak występują w metalu, a nie szybkie brzdąknięcia jakimiś tam gitarkami jak w innych "rockowych" piosenkach. Ogólnie, soad brzmi raczej metalowo niż rockowo, ale to tylko moja opinia. |
Cytuj:
Z czworga złego Green Day już chyba najbardziej... strawny. |
Cytuj:
@Topic Nie jest ładnie obrażać muzykę za to, że się jej nie lubi. Żeby to zrozumieć musiałem poznać zespoły popowe i raperów, które mnie "oczarowały" i teraz jest mi głupio, że np. nazywałem muzykę LP pedalstwem. Nie cierpię ich, ale wmawiam sobie, że ludzie, którym ich piosenki się podobają słyszą cos zupełnie innego niż ja. : D |
hmmm... to może Rise Against, Three Days Grace, Drowning Pool, Breaking Benjamin ?
|
@Autor
Steel Attack? [Power Metal] Metallica - Ride the lighting Album ? Korn? I pytanie~~ czym dokładnie jest LP? |
Lord'Paulistinha, ale już skasowany.
|
Jak z pierdolnieciem to Metallica, chciales nowsze to niech bedzie ich ostatnia plyta Death Magnetic:
http://www.youtube.com/watch?v=5bL0zroutPU All Nigtmare Long, akurat w wersji z koncertu bo swietnie brzmi A gdyby interesowalo cie cos spokojniejszego to polecam tworczosc Johna Frusciante, tu przyklad: http://magik1234.wrzuta.pl/audio/8nE...ante_-_look_on |
Sabaton.....
|
OO ale flejma zarzuciliscie, ale dzieki wogole za duzy wybor, po robocie sobie cos powybieram.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |