![]() |
Cytuj:
|
No to po matematycznym :/ nie bylo tak latwo jak na humanistycznym, o ile zamkniete pytania byly dosc proste to otwarte juz trudniejsze ale ogolnie daje rade ;)
|
Human słabiutko, będzie między 30 a 40 :/. Mat-przyr. jak zawsze analnie prosty :), powyżej 40pkt się spodziewam
|
Cytuj:
Co do wczorajszego testu, z tego co widziałem, to w tym roku nie chcieli gimnazjalistów zbyt bardzo załamywać i dali całkiem znośne zadania. Good for you ; ) |
Human koło 35 a matma koło 40. Spodziewałem się łatwiejszego testu z matmy.
|
zadania z biedronka i mszyca wtf?
|
Nie był trudny z mat-przyr., a w porównaniu do mojego z zeszłego roku był nawet łatwy.
|
radioaktywne mszyce i biedronki ftw! Zwaliłem zamknięte, chyba z 7 pkt tam straciłem, za to otwarte mam dobrze wszystkie tak że będzie koło 40, z humana podobnie.
|
Cytuj:
Life is brutal, sorry man. |
W ogóle matmy nie było ;/ Dosyć trudny mat-przyr, na pewno trudniejszy od humanistycznego ;s
|
Cytuj:
|
Kurde, tak zwaliłem mat-przyr, że szkoda gadać... Czuję, że dostanę ~35, lipa straszna... Przed testem 40 punktów wydawało się być "nagrodą" gwarantowaną... Ech.
|
Cytuj:
|
Oszczędzają was tego roku ; /
|
Miło, oddałem po upływie 32 minut.
|
Angol łatwy ;D
|
Szkoda, że się nie liczy. Mam minimum 48, ale 50 jest w zasięgu, czekam na odpowiedzi :P
~25 minut xD BTW. Na próbnych u mnie w klasie chyba aż 3 osoby miały poniżej 20 punktów z anglika, nie wiem jakim cudem. W ogóle, powyżej 45 chyba tylko 5 osób... |
Wszyscy mowili ze angol latwy i pewnie tak bylo.
Ja pisalem niemiecki i sam nie wiem czy byl latwy czy trudny wogole nie moglem sie skupic :( Ale mysle ze bedzie dobrze :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |