![]() |
Ja chyba wierze..w kazdym razie moge miec dowod, przez innych na 100% uwazany za zbieg okolicznosci. Ale mi sie jednak wydaje ze az takich zbiegow okolicznosci to nie ma :| W Pol godziny [dokladnie!!] przed smiercia babci zatrzymal sie jej zegar, wiszacy w kuchni. Ktos powie hahah....ktos zapomnial go nakrecic..takich zbiegow okolicznosci nie ma....teraz w jej kuchni, gdzie zawsze bylo cieplo, nie da rady zagrzac a po calym domu sa poprowadzone rury od kominka ktore daja duzo ciepla.
|
Cytuj:
@Topic Duchy istnieją, to jest dla mnie pewne, miałem kilka przygód, ale też to nie jest pewne, ale mimo wszystko myślę, że istnieją... |
Nie bez kitu ja tam wierze w duchy powód jest taki ze kiedys owego widziałem ale i tak nikt mi nie uwierzy..
|
to lipa... ale ja tam i tak w duchy wieże :P:P:P
1. - zjarana lampa 2. - część obrazu ... zbyt równo przylega do niego by był to duch -.- 3. - też zbyt równo... pozatym ... XIX w. (to co powiedziała she_) 4. - nie przypomina to wam dużej lalki do zabawy ???? (bez skojarzeń plx) 5. - monitorek / tv aż w oczy razi :O:O:O:O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |